reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Sa W KONCU wyniki 2 weryfikacji (7dpt):

Estradiol - 2516 wiec o 500 spadl
Progesteron - 68, 75 - wzrosl ponad dwukrotnie bo dodaniu luteiny podjezykowej i zwiekszeniu dowcipnej

No i beta - 13,5 mIU/ml yyyy czyli ze co???

Kwiatuszek kciuki wielkie za wysooooooką betę :-)
Dziś dzwoniłam do Novum i jeszcze moich dok. nie ma :-( za tydzień mam dzwonić dopiero wrrr to będzie 3 tyg. a Pani mi powiedziała , że może być nawet miesiąc.

Marikka czyli, że jesteś w ciąży :tak::-):tak: Gratki i kciukasy za prawidłowy przyrost :tak:

Kwiatuszek do wieczora jajko zniesiemy ;-):-D

Anulla ja też mam Chela mag b6 ale od kilkunastu dni prawie codziennie budzę się ze zdrętwiałą lewą dłonią, nie wiem dlaczego. Czyżby za słaby ten magnez, czy co. Kiedyś już tak miałam, jeszcze przed ciążą ale przeszło. Muszę zapytać doktorka czy zwiększyć dawkę magnezu.

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, już mi lepiej, zajęłam się pracą i staram się nie przyciągać złych myśli. Dla poprawy nastroju wymyślam nazwę dla mojego nowego Salu fryzjerskiego, może jakieś podpowiedzi?

Ostatnia edycja:
Kasik gratuluję interesu , ja kosmetykę prowadzę , ale nazwy to Ci nie podpowiem , ewentualnie tyle , że teraz dużo okrzykuje się salonów A telier ............ brzmi to ekskluzywnie i może złapać klientów :-)

reklama
Dziewczyny jesteście kochane że o mnie pamiętałyście, dziękuję.
Jestem już w domu, w szpitalu trafiłam na przemiłą młodą Panią doktor także nie nabawiłam się dodatkowej traumy. Zabieg przebiegł bez komplikacji, teraz muszę dojść do siebie fizycznie i psychicznie i wrócić na plac boju. Jest ciężko ale będę silna.

Do góry