reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli🙈 wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane 😰

Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli🙈 wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane 😰
Ja kupiłam sobie igły 0,3. U mnie nastąpiła poprawa, oczywiście nadal występuje dyskomfort po płynie ale nie aż tak bolesny jak wcześniej.

Nie pociesze Cię… u mnie im dalej w las tym było gorzej. Takie podskórne siniaki się robiły które bolały przy każdym ruchu. :(

Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.

Czy komuś udało się za pierwszym razem?

Jak szybko można rozpocząć kolejną stymulację w razie niepowodzenia?
U nas poszło za pierwszym razem.

Niestety beta 9dpt 8,8 😓😪😪 to była moja pierwsza kreska na teście od 3 lat . Szkoda że radość trwała tylko dwa dni .
Trzeba jakoś wziasc się w garść . Mamy jeszcze jeden zarodek
Pogadaj może z lekarzem czy dołożyć jakieś badania przed i ewentualnie jakieś dodatkowe leki do transferu?

reklama
@Devin wrzuć swoje wyniki tu:

to jest bardzo dobry kalkulator, uwzględniający spowolnienie przyrostów przy wyższych wartościach

Do góry