reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska to jest poprostu czerwony kapturek i wilk czyli bedziesz miała dziewczynkę :)

Raptus witaj :) w kupie raźniej :)

Jeszcze czekamy na relacje anulli :)

A ty babcia pieńkowska nie przesadzaj :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane

Mam pewien problem więc pozwoliłam sobie Wam poprzeszkadzać:zawstydzona/y:

W tym miesiącu miałam mieć crio , ale niestety dziś dostałam wynik z ureaplazmy i okazał się ze jest pozytywny :-(

Chciałam zapytać czy któraś z Was leczyła się z tego ustroństwa i jak długo ono trwa?

Kurcze jestem taka załamana:-(

Asia nie pomogę niestety nie miałam nic takiego.
Kasik zobacz na zdjęciu jakie ja miałam odrosty i teraz w piatek odważyłam sie zrobic z siebie człowieka :)

Ostatnia edycja:
Sorki, że sie wtrącam. Ja do Kasik36. Czy byłaś u immunuloga w invikcie? Bo ja byłam dzisiaj też ok 15.30 - 16.00 w laboratorium. Pewnie tez się minęłyśmy

Marika trzymam kciuki zs twojego maluszka niech sie wgryza w mamusie ;-)

Raptus witaj ;-) trzymam kciuki za transfer.. ciezka droge przezylas ja mam podobnie jak ty chociaz troszke sie rozni...trzymam kciuki zeby ten transfer byl twoim ostatnim..

Kotuska sliczny kropek ;-) a jak bedziesz odstawiala leki?

Aisa ja przyszlam o 15:30 bo wczesniej siedzialysmy z dziewczynami w kawiarni. Immunolog przyjmowala w 3 wiec obok labo. Zapytalam tylko kto ma na ktora, okazalo sie, ze jest jakis problem z danymi pacjentki, ktora byla poza kolejnoscia i od razu weszlam. Bylam okolo 20 minut, pozniej poszlam do Sfinxa.

to na pewno się minęłysmy, ja stałam w kolejce do rejestracji i kojarzę taką panią, która pytała sie rejestratorki czy juz cos sie wyjasniło. A jak byłaś ubrana?
Kurczę byłyśmy tak blisko siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry