reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Akurat nie zagladam na zakwalifikowane a szukalam wpisu Anulli po wizycie. Bylam w invikcie ok pol godz, tradycyjnie weszlam do new yorkera i poszlam

WRZESIEŃ:

16.09.2014 Anuszka wizyta
16.09.2014 Madziula87 wysoka beta

18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
18.09.2014 Hania wizyta
18.09.2014 Agaawa wizyta
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Anulla wizyta serduszkowa
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
26.09.2014 Olusia badania prenatalne
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta
17.10.2014 Agaawa USG połówkowe
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
27.10.2014 Syllka badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Dziewczyny fajnie za się spotkalyscie chociaż na chwilkę ;) zazdraszczam bo ja akurat nie mogłam się wyrwać :(

Kciuki za wizytę i wysoką betę ;)

A ja dzisiaj jadę na krzywą cukrową ;) zobaczymy jakie to paskudztwo ;) najgorsze to te 2 godziny w poczekalni...

reklama
Witajcie:) Przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale wróciliśmy ok 22.00 i od razu padłam zmęczona, więc nie miałam na nic siły.
Kasik, Kotuska, dziękuję za miłe spotkanie. Szkoda, że wizyty się wydłużyły i mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja na dłuższe spotkanie:)
Kasik, Kotuska ma rację - do babci to Ci baaaardzo daleko :tak: wyglądasz super i siedząc z Wami można nabawić się kompleksów :-D

Moja wizyta była trochę stresująca. Lekarz robił 2 razy usg, bo za 1 razem nie znalazł pęcherzyka żółtkowego, a powiedział, że przy takiej becie powinien widzieć dużo więcej. No więc ja już czarne myśli miałam. Poszedł do komputera, upewnił się, który to tydzień ciąży, wrócił i za 2 razem podczas usg ścisnął mi tak brzuch, że i pęcherzyk żółtkowy się znalazł :-D. Taka malutka kropeczka, że ciężko było zobaczyć. No ale najważniejsze, że jest. Tylko nastraszył mnie. No i mam zrobić jeszcze badanie homocysteiny i betę na wizytę. I może wtedy odstawi mi acesan. A co do plamień - to wczoraj było ok, żadnego krwiaka nie mam i lekarz sam nie wie skąd plamienia. I w związku z nimi nie zmniejszył mi luteiny i dalej biorę mega dawki :)
Następna wizyta - 24.09.2014 - wizyta serduszkowa.
Mam nadzieję, że dostanę wtedy skierowanie na prenatalne:) Tak więc lekarz powiedział, że jestem w 5tyg i 2 dniu ciąży. Pęcherzyk ciążowy ma 6,2mm.

Do góry