Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasik Ty brałaś jeden zastrzyk, dipe-coś tam prawda? Po tym zastrzyku nie stosuje się już gonapeptylu (bo gonapeptyl bierze się przy antykach). Więc o ile się nie mylę, po antykach będzie już stymulacjaDziewczynki mam pytanko o co chodzi z zastrzykiem podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Mi lekarz nic takiego nie zlecił czy to oznacza, że jeszcze jeden miesiąc mam brać tabsy??. A i jeszcze mam pytanie dziś mam 18dc a czuję jak bym miała już @ dostać, też tak miałyście podczas brania tabsów?
.
Kasik Ty brałaś jeden zastrzyk, dipe-coś tam prawda? Po tym zastrzyku nie stosuje się już gonapeptylu (bo gonapeptyl bierze się przy antykach). Więc o ile się nie mylę, po antykach będzie już stymulacja