reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczynki mam pytanko o co chodzi z zastrzykiem podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Mi lekarz nic takiego nie zlecił czy to oznacza, że jeszcze jeden miesiąc mam brać tabsy??. A i jeszcze mam pytanie dziś mam 18dc a czuję jak bym miała już @ dostać, też tak miałyście podczas brania tabsów?
.
Kasik Ty brałaś jeden zastrzyk, dipe-coś tam prawda? Po tym zastrzyku nie stosuje się już gonapeptylu (bo gonapeptyl bierze się przy antykach). Więc o ile się nie mylę, po antykach będzie już stymulacja

Enni to prawda, dawka 3x1 duphastonu to dość mało. Na szczęście miałaś cykl naturalny więc trochę PRG naprodukował Twój organizm, jednak tak jak widzimy dziewczyny dostają mega ilości lutki, więc tak porównując to miałaś mega mało. Ja teraz mam 3x1 duphastonu + 3x1 lutki podjęzykowej. Nie badałaś sobie PRG po transferze prawda?

Milena masz rację, jakie poranne mdłości? przecież to trwa i trwa a najgorzej jest na wieczór :baffled: Szybko będziesz miała wyniki. Dlaczego ja jeszcze nie mam? :zawstydzona/y:

A powiedzcie mi dziewczyny czy ja musze chodzic tam do lekarza na wizyty? tzn do kliniki? czy moge wrocic do mojego ktorry mnie leczyl i do ktorego chodzilam bardzo dlugo....

A czy jak jesteśmy w programie rządowym to nam się jakieś badania po pozytywnej becie jeszcze należą czy już teraz wszystko płatne?
Muszę jutro oprócz bety zrobić progesteron i hormony tarczycy - pewnie niezła sumka wyjdzie.
No i co gorsza - muszę znaleźć sobie lekarza prowadzącego - jak macie jakieś namiary to będę bardzo wdzięczna za polecenie kogoś z Trójmiasta - proooooszę :rolleyes2:

Olusia, teoretycznie nie musisz iść choć nie wiem czy program nie wymaga tej wizyty w celu potwierdzenia ciąży.

Chloe, Za wszystkie badania już płacić trzeba więc kilka groszy zostawisz. Z lekarzem nie pomogę bo miałam też z tym problem i chodzę do swojego gina na miejscu na NFZ.

Ostatnia edycja:
Kasik Ty brałaś jeden zastrzyk, dipe-coś tam prawda? Po tym zastrzyku nie stosuje się już gonapeptylu (bo gonapeptyl bierze się przy antykach). Więc o ile się nie mylę, po antykach będzie już stymulacja

Smerfeta ja nie brałam żadnego zastrzyku pomyliło Ci się może z Kasik36:-D. Ale dziękuję za odpowiedź

reklama
Do góry