reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Chloe cudowna wiadomość gratuluję bety :-).
Hania39 ja chodzę do Michała R. i też czuję się pozostawiona trochę sama sobie. Wydaje mi się, że niektóre dziewczyny mają lekarzy, z którymi zawsze mogą być w kontakcie.

Dziewczynki mam pytanko o co chodzi z zastrzykiem podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Mi lekarz nic takiego nie zlecił czy to oznacza, że jeszcze jeden miesiąc mam brać tabsy??. A i jeszcze mam pytanie dziś mam 18dc a czuję jak bym miała już @ dostać, też tak miałyście podczas brania tabsów?

Ps. Boję się dzisiejszej wizyty (chyba boję się rozpoczęcia procedury :confused:).

Ostatnia edycja:
Hania39, Kasik81 ja leczyłam się u seniora prof. J.R, ale to było prywatnie. Miałam w Łodzi 2 iui a później przeniosłam się do Poznania na NFZ miałam iui czyli troszkę kasy zaoszczędziłam:) Hania 2 podejście miałaś w gamecie? Chciałam się tam przenieś ale jak tak czytam Was kochane to się teraz grubo zastanawiam. Ja miałam kontakt w Poznaniu z moim lekarzem prowadzącym, zawsze odbierał tel. A jakie lekkie miałaś przed w czasie i po transferze? ja skromnie w czasie stymulacji tylko gonal i cetrocaid i po trnsferze tylko luteina ( za drugim razem dyphaston bo mnie luteina uczuliła) i to wszystko co brałam.

A właśnie dziewczyny po transferze miałam brać tylko dupka 3x1 czy to nie jest za mała dawka? dodam że już bez luteiny samego dupka

Kasik81, AniaM, KasiaMakaronik - powodzenia na wizytach!

Dzięki Dziewczyny za gratulacje - dzisiaj zrobiłam sikańca - zobaczyć upragnione dwie krechy - BEZCENNE! :tak:
a jutro pędzę na betę dla doktorka i mam nadzieję, że meeega wzrosła i mi napięcie deko opadnie i zacznę się tym w końcu cieszyć bo na razie się boję.

A ile się czeka po pozytywnych betach na wizytę z usg żeby był pęcherzyk?

Ostatnia edycja:
Kotuska - no mam nadzieję, że to nastąpi niebawem bo Magda mi pisała wcześniej że miała wizytę dopiero w 24dpt - to ja osiwieję do tego czasu.

reklama
Do góry