reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik do mnie jeszcze nie dotarło ;-) Chyba uwierze jak zobaczę ale cały czas chodzą mi po głowie słowa prof M z Łodzi że nawet jak się uda to mogę poronić :-( Ale wystający brzuch cały czas o sobie przypomina. Dziwne że tak szybko :-/
Chyba nie ma dla mnie miejsca na różnych wątkach ciężarówkowych, bo nigdzie nie pasuje ;-) Na wątku ciężarówek po iui większość dziewczyn już drugi raz w ciąży ale Pełna niestety poroniła :-( w sumie już dawno tam nie zaglądałam

Smerfeta ja chyba nigdy nie zagladalam na watek ciezarowek po iui, po ivf tak. Kurcze Pelna pamietam :( U nas mozesz zostac az do rozwiazania a nawet dluzej, jak np Pole na iui. Twoja wiedza, doswiadczenie i naturalsik na pewno beda potrzebne nam wszystkim. A no i zawsze mozesz wskoczyc na watek kwietniowek bo chyba taki termin bedziesz miala :)

Kasia Makaronik, to nie tak miało być ! Przecież Stencel 100 % miał mieć !!! Powtórz bete tak na wszelki wypadek. Sercem jestem z Tobą

DW
, przepraszam że Cie wczoraj tak pominęłam.Bardzo mi przykro. Ale walcz bo cóż nam innego pozostaje ?

Smerfeta
ale pojechałaś z tą betą !!!! Kurde kiedy ja taką zobaczę ? Już dziś poproszę o foteczki z jutrzejszej wizyty. Tak sobie dziś pomyślałam, że nasza Smerfeta doznałam takiego szczęścia jakby odnalazła wioskę smerfów ;-)

Chloe- no proszę happy 6 !!! Ale się rodzinka szykuje ;-)
Agulla, a czemu miałas 2 podane? W rządowym można jednak 2 ? i Czemu 2 doba ?

Milena, zazdroszczę widoku, pewnie serce wielkie a oczy mokre... masz foteczke dla cioteczki ?

Kasik, jak tam Twoje bliźniaki ??? Kurde one chyba się urodzą super piękne po takim spa ... ach.... fajnie że sobie odpoczełaś.

Anulla, czy to leczenie prof to nie wiem.Na pewno przy nim odzyskałam spokój bo widziałam że wie co konkretnie robić. Podał mi plan i skrupulatnie go realizował. Na pewno widzę efekt również po viagrze, podobno już dużo osobą pomogła no i pije moje ziółka. Pani z Mongoli mówiła ze powinny pomóc, i póki co pomagają. Zamierzam pic bo one ogrzewają mi macice.

U mnie dalej są plamienia ale mniejsze, taka kawa z mlekiem. Brzuch mnie boli po bokach trochę ale ja sobie tak myślę ze tam się teraz cud dzieje więc musi rodzic się w bólach. U mnie w pracy nikt nie wie o moich poczynaniach ( oprócz szefa) a dziś koleżanka palnęła po tym jak jej pomogłam "Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi i to we dwóch od razu " Aż mnie zmroziło jak to usłyszałam !

Ostatnia edycja:
Kotuśka - wiedziałam :)!!! Gratulacje:)
Smerfeta - ale niespodzianka! Super :)

Agulla, chloe - kciuki zaciśnięte dziewczyny

DW, KasiaMakaronik - bardzo mi przykro. Nie poddawajcie się, przyjdzie czas i na Was!

Kasik36- fajnie, że wypoczęłaś. Trzymam kciuki za 1 sierpień :)

Dziewczyny, już zdaję relację z mojej piątkowej wizyty. Przepraszam, że tak późno, ale miałam dłuuugi weekend i cały dom gości :) Otóż lekarz stwierdził, że moje pcos się rozszalało, mnóstwo pęcherzyków, ale podejmujemy ryzyko. Dostałam gonapeptyl daily na 14 dni, następna wizyta 8 sierpień. Zobaczymy...

KasiaMakaronik, przykro mi bardzo:-( trzymaj się. Ale powtórz jeszcze betę. Na forum zdarzyło się, że beta była poniżej 1, a potem urosła dużo więcej - może powtórz 10dpt. Ja po odstawieniu leków dostawałam @ po 4 dniach, więc gdybym utrzymała leki, to bym przedłużyła, więc może jak utrzymasz luteinę, to uda się przesunąć @.
Kotuska, dobrze, że prof. ustalił Ci plan działania. Bo w moim przypadku to nic nie mogłam się dowiedzieć i nie bardzo wiedziałam jak to wszystko się potoczy i stały jego tekst o "nieprzewidywalności kobiet". Poprzednio Ci się prawie udało, to było wiadomo, że kolejny raz będzie już szczęśliwy - i nie musisz przechodzić histero:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kasik nie wiem czy dobrze pamiętam ale było napewno A ale nie wiem czy nie czasem 8 AA i 6 A
kotuska w niektórych przypadkach podaja dwa zarodki główną decyzję podejmuje embriolog
dzisiaj jest trzecia doba moich kropków

Ostatnia edycja:
Do góry