Kasia Makaronik, to nie tak miało być ! Przecież Stencel 100 % miał mieć !!! Powtórz bete tak na wszelki wypadek. Sercem jestem z Tobą
DW, przepraszam że Cie wczoraj tak pominęłam.Bardzo mi przykro. Ale walcz bo cóż nam innego pozostaje ?
Smerfeta ale pojechałaś z tą betą !!!! Kurde kiedy ja taką zobaczę ? Już dziś poproszę o foteczki z jutrzejszej wizyty. Tak sobie dziś pomyślałam, że nasza Smerfeta doznałam takiego szczęścia jakby odnalazła wioskę smerfów ;-)
Chloe- no proszę happy 6 !!! Ale się rodzinka szykuje ;-)
Agulla, a czemu miałas 2 podane? W rządowym można jednak 2 ? i Czemu 2 doba ?
Milena, zazdroszczę widoku, pewnie serce wielkie a oczy mokre... masz foteczke dla cioteczki ?
Kasik, jak tam Twoje bliźniaki ??? Kurde one chyba się urodzą super piękne po takim spa ... ach.... fajnie że sobie odpoczełaś.
Anulla, czy to leczenie prof to nie wiem.Na pewno przy nim odzyskałam spokój bo widziałam że wie co konkretnie robić. Podał mi plan i skrupulatnie go realizował. Na pewno widzę efekt również po viagrze, podobno już dużo osobą pomogła no i pije moje ziółka. Pani z Mongoli mówiła ze powinny pomóc, i póki co pomagają. Zamierzam pic bo one ogrzewają mi macice.
U mnie dalej są plamienia ale mniejsze, taka kawa z mlekiem. Brzuch mnie boli po bokach trochę ale ja sobie tak myślę ze tam się teraz cud dzieje więc musi rodzic się w bólach. U mnie w pracy nikt nie wie o moich poczynaniach ( oprócz szefa) a dziś koleżanka palnęła po tym jak jej pomogłam "Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi i to we dwóch od razu " Aż mnie zmroziło jak to usłyszałam !