reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, świetne wieści, :-) a tak się martwiłaś, widzisz, jak to się mówi liczy się jakość a nie ilość. Ja miałam 9 kumulusów, a tylko 4 się zapłodniły, a z jakośćią to już wiecie, bo pisałam wcześniej.

Trzymam kciuki za Twoje maluchy :tak:

reklama
Ja też się zastanawiam czy lekarz rodzinny mógłby wystawić L4 na podstawie tego z kliniki.
Pójdę i spytam żeby zaoszczędzić trochę urlopu.
No na pieczątce na mojej recepcie jest "invimed europejskie centrum macierzyństwa" więc i w nazwie kliniki jesv invi no i macierzyństwo . . .
Sama nie wiem co robić.

Kasik i Danii &&&&&
Smerfeta :-*

Ostatnia edycja:
No to siedzę i czekam na rozmowę z embrioligiem. Boje sie :-( bralyscie Relanium? Ja pierwszy raz i czuje sie kompletnie odjechana. Także nie dziwcie sie jak bede pisać głupoty ;-)

Danii właśnie po wszystkim chciałam Cię zapytać jak się czujesz po relanium bo ja nigdy nie brałam i nie wiem jak zareaguję a będę musiała chodzić do pracy, chociaż na parę godzin. Kciukasy :-)

Kasik bardzo dobre wiesci ,super :)
Dani trzymam kciuki :)

Ja właśnie odebrałam wyniki estradiolu 4064 nie bardzo wiem jak je interpretować ,dobrze czy nie :/ jutro podgladanko a dzisiaj gonal juz zmniejszony ,mam nadzieje ze punkcja bedzie w czwartek :)

Karusia ja tu paznokcie zaraz stracę czekając na twój wynik ;)

estradiol 4064 to ile Ty masz pecholi???
powinno byc ok 200 na pecherzyk. masz 20???? duzo strasznie. ja jak mialam 2200 to zdecydowali o punkcji juz

a gdzie ta dzisiejsza beta????

Dzieki za kciuki. Ja po relanium do pracy bym nie poszła.
Wiec czekam na maluchy. Dostanę dwa:-) no ale niestety słabe. Jeden blastuś 3CB drugi 12 komórkowy klasy C. Ale mówiła, ze jest ok bo sie cały czas dzielą.
O Aku napisze wam po transferku.

reklama
Do góry