nika2000
Fanka BB :)
Kochane ja właśnie rycze ze szczęścia. Niedawno odebrałam wynik. Beta w 11dpt - 17,76. Jeszcze w to nie wierze... Miałam transerowanw dwudniowe maleństwa, czy myślicie ze to dobry wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ilka_a nic się nie martw, teoretycznie im więcej tym lepiej bo będzie z czego wybierać. Z obserwacji na forum jasno wynika, że rzadko w każdym pęcherzyku jest dojrzała komórka. Ja poprzednio miałam 1 pustą i 2 niedojrzałe, dopiero teraz miałam wszystkie dojrzałe ale tylko 3 a 2 się zapłodniły. Estradiol trochę przekłamuje bo ja na swoje 3 komórki powinnam mieć około 900 a miała 1853 więc Twój wynik jest jak najbardziej dobry. Żeby uniknąć hiperstymulacji pij dużo płynów. Skoro jesteś w rządówce to i tak zapłodnią tylko 6.
]
Kasik dzięki :*,uspokoiłas mnie bo ja juz szaleje po forach i wyczytuje :/
estradiol 4064 to ile Ty masz pecholi???
powinno byc ok 200 na pecherzyk. masz 20???? duzo strasznie. ja jak mialam 2200 to zdecydowali o punkcji juz
a gdzie ta dzisiejsza beta????
nika ale piękne wiadomości ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) teraz kciukaski za przyrostKochane ja właśnie rycze ze szczęścia. Niedawno odebrałam wynik. Beta w 11dpt - 17,76. Jeszcze w to nie wierze... Miałam transerowanw dwudniowe maleństwa, czy myślicie ze to dobry wynik?