kasik36
Fanka BB :)
Dziewczynki już zdaję relację :-) Otóż kiepska ze mnie kura niska. Mam tylko 5 pęcherzyków - 1 na prawym jajniku ale mały bo ma 13 mm, natomiast na lewym są 4, w tym 3 spore od 15-17 mm i jeden 11 mm. Doktorek powiedział, że przy tej ilości każda kamórka jest na wagę złota i dlatego postanowił wydłużyć stymulację o 2 dni. Boję się jak nie wiem co, że pęcherzyki popękają za wcześnie tak jak kiedyś przed IUI ale uspokajał mnie, że Gonapeptyl mnie przed tym chroni. Nie pozostaje nic innego jak mu uwierzyć i modlić się, żebym nie była kolejny raz wyjątkiem od reguły ;-) Znowu fiknęłam na prawie 900 zł. na leki, razem już prawie 4 tys. Jeszcze dzisiaj i jutro wieczorem Menopur 300, 3 dni rano Gonapeptyl, 12 lutego Choragon o 21:20 a 14 lutego o 9:20 punkcja :-) Taki fajny dzień - Walentynki, będzie łatwo zapamiętać i opowiadać dziecko kiedy zostało poczęte ;-) Tak bardzo chciałabym, żeby moje słowa się spełniły
Danii ładnie naprodukowałaś, kciukasy za środową punkcję u wrednej pani dwojga nazwisk. Ja całe szczęście w piątek u mojego doktorka :-)
Danii ładnie naprodukowałaś, kciukasy za środową punkcję u wrednej pani dwojga nazwisk. Ja całe szczęście w piątek u mojego doktorka :-)