reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

_Infinity_, Karusia28, pięknie napisane, każda z nas przeżywa to samo i to nas tu wszystkie łączy. Mam nadzieję że przy drugim podejściu będę troszkę inaczej podchodzić do całej procedury i no właśnie nie będę czytaj dr googla jakie to powinnam mieć objawy w 1dpt, 2,3 4 itd, a przede wszystkim pójdę robić betę w wyznaczonym terminie a nie 3 dni wcześniej. Po miesiączce mam wizytę u lekarza, nie mogę się doczekać bo mam mnóstwo pytan do niego... Wierzę,że na każda z nas przyjdzie pora, tylko czemu tyle trzeba czekać.. Milego wieczorku wszystkim życzę

reklama
Anulla strasznie mi przykro kochana :( Czyli poprzednio zastrzyk na pekniecie falszowal wynik. Ale jezeli dopiero nadtapilo zagniezdzenie to jest jeszcze nadzieja.

Ja czekam na wizyte. Wyniki do anestazjologa ok, estradiol 1086, progesteron 1,18 wiec chyba ok. Trzymajcie kciuki za moje pecholki. Powinno byc 5-6 szt. :)

Anulla strasznie mi przykro kochana :( Czyli poprzednio zastrzyk na pekniecie falszowal wynik. Ale jezeli dopiero nadtapilo zagniezdzenie to jest jeszcze nadzieja.

Ja czekam na wizyte. Wyniki do anestazjologa ok, estradiol 1086, progesteron 1,18 wiec chyba ok. Trzymajcie kciuki za moje pecholki. Powinno byc 5-6 szt. :)

Trzymam kciuki:) Będzie dobrze:)

Witam was dziewczyny zadko tu wpadam ale chciałam z wami podzielić się swoją radością zaczynam stymulacje w czwartek idę krutkim protokolem ale nie we Wrocławiu tylko w Katowicach zdecydowaliśmy się z mężem nie czekać rok na refundacje gdzyż moje zdrówko niepozwala mi tyle czekać. Trzymam za was mocno kciuki będzie dobrze :D ja punkcje mam mieć 25 luty :D do usłyszenia pozdrawiam.

Anulla, strasznie mi przykro, też zadawałam sobie pytanie, czemu nie wyszło za pierwszym razem, potem za drugim, a teraz już dużo chłodniej podchodze do sprawy, będzie dobrze, trzeba tylko troche cierpliwości i pieniędzy niestety

Kasik, jak u Ciebie? ja właśnie wróciłam z podglądanka, mam 10 dojrzałych pęchcerzyków, w środę punkcja, a Ty?

reklama
Do góry