reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla bardzo mi przykro.. mam jednak nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone i potrzymam jeszcze kciuki
Kasik i tu potrzymam za Ciebie kciuki ;-) niech pęchole pięknie się zaprezentują
Madzia ciężko mi powiedzieć, chyba jakaś ciężaróweczka musiałaby tu wpaść i odpowiedzieć na Twoje pytanie
Genna już na nartach? ;-)

Dziś mam 2 dzień stymulacji i przyplątała mi się infekcja - zatoki i gardło :wściekła/y: Oby mimo wszystko pęchole rosły i były wartościowe, a nie tak jak poprzednio :zawstydzona/y:

reklama
Anulla kurczaki, strasznie mi smutno, ale pamiętaj iskierka nadziei zawsze jest, moze pozna implantacja.....
kasik czekamy na raport, hmmmmm ty chyba polazłaś jeszcze na shopping , cos mi sie tak wydaje :)
magda z tego co wiem to wizyta po becie jest płatna niestety, niektóre kliniki chyba nawet invicta każe przychodzić na 3 wizyty łącznie po becie i trzeba płacić, a inne kliniki nie zmuszają i możesz iść do swojego gina

U mnie w badaniach immunologicznych w końcu cos wyszło, przechodziłam wirus bernsteina coś tam, i to mogło mieć wplyw , jezeli miałam go podczas ostatniej próby, ale teraz nic nie mam, jestem zdrowa :) jutro jadę odebrać wyniki badań genetycznych, wyniki oczywiście wszystkie ok , ale fizycznie musze je odebrać , więc jadę na wycieczkę do Łodzi :) 10 marca mam wizytę w klinice a 11 kolejna u immunologa i ma, nadzieje ostatnią:)
smerfetka jak sie czujesz? Kiedy kontrola?

Edit;
Smerfetko jeszcze nie na nartach, miałam jechać 16 lutego a przesunęło sie na 22 :/
kochana a ty ładnie w domq siedź i szybko zdrowiej :)

Ostatnia edycja:
Anulla28 bardzo mi przyko, ale może jeszcze podskoczy, przecież beta nie jest 0, jejku ostatnio same niepowodzenia w in vitro, oby to się szybko zmieniło.
kasik36 kochana trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Twoje pęcherzyki i żeby wszytskie się pięknie zapładniały. A kiedy masz punkcję?
solostar29 to kciukaski za ładne stymulowanie i za jak najwięcej pęcherzyków...Hmmm tylko zaczynasz dopiero stymulację a już wiesz kiedy jest punkcja? Ja dowiedziałam się 2 dni szybciej o punkcji. Ja też z okolic Wrocławia, ale wybrałam klinikę w Opolu ;-)
danii piękna ilość pęcherzyków, kciui za punkcję
smerfeta kurczę widzisz zawsze jest pod górkę, ale może łykaj witaminkę C i pij dużo herbaty z cytryną i miodem,życzę zdrówka
genna no to świetnie że wyniki są OK, teraz pozostaje czekac na Twoją stymulację ;), kiedy mniej więcej zaczniesz?

Madzia76 ja za pierwszą wizytę i usg po pozytywnej becie nie placilam. Ale następna już będzie płatna. Daj znać jak będziesz już po ogladanku kropeczki ;-)

Dzięki dziewczyny tak taż myslałam że będzie płatna. DW oczywiście że dam znać, po wizycie. Ja i tak zostaje u mojego lekarza do końca ciąży jestem u niego od lat i nie chcę zmieniać.

Genna a co to za wirus? :oo2: daje on jakieś objawy? W domq nie siedzę niestety.... nie mogę wziąć tyle wolnego bo i tak mamy okrojony skład zespołu :zawstydzona/y: A wizytę u gina mam w piątek. Jutro rano zrobię badania dla anestezjologa, wieczorem mam wizytę u anestezjologa, ale wyniki dla niego będę miała dopiero w środę... no ale uprzedzałam, że na wtorek to wyników nie będę miała więc mam to gdzieś ;-)

Smerfeta ale badania to robisz w klinice dla anastezologa? Bo juz zgłupiałam :baffled:
A objawy to mogłam byc osłabiona, właściwie tak jak przy przeziebieniu pani dr powiedziała .

Madzia76 ja też bym chciała aby jeśli już moją ciążę prowadzil mój dr z kliniki. Ufam mu, już się trochę 'poznaliśmy' no i mimo tego, że do kliniki mam ponad 100km-wiem ,że jestem w dobrych rękach; -):tak:

reklama
Do góry