reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 no to trzymamy kciukasy :-). Ja mam 7 dc, wczoraj byłam na podglądanku, lekarz powiedział że ładnie reaguję na leki, wczoraj zakończyłam Puregon, dziś i jutro zaś z rana po 2 zastrzyki inne ale nie pamiętam ich nazw. Jutro znowu monitoring hmm i jak dobrze pojdzie to w moze w piątek punkcja. Może jutro będe juz na 100 % wiedziała ;).

DW87 trzymam mocno kciuki ,niech maleństwo zamieszka na całe 9 miesięcy :)

Ja z kolei wczoraj miałam kiepski dzien ,chyba za duzo na necie czytam .Mimo ze jeszcze ani razu nie podchodzilismy do in vitro to jestem pełna obaw,tak sie strasznie boje tego ,ze nam sie nie uda :( ,wiem głupia jestem i nie powinnam tak myślec ,ale wczoraj miałam chandrę i rozbeczalam sie jak dziecko ,poprostu cos we mnie pękło .

Ostatnia edycja:
DW87 kciukasy, żeby blastuś mocno trzymał się mamusi :tak::tak::tak:

Medalikara dzięki za wpis o poprawieniu jakości komórek :-)

ilka_a każda z nas miewa gorsze dni, płacz czasami pomaga, oczyszcza więc pierś do przodu i do walki :tak::-)

Dziękuję Ilka-a i Kasik;) jak nie myślę o tym, to jest ok ale strasznie się boję:( bo już 3 razy miałam negatywną betę. ..przeżycie straszne:(

DW87
trzymam kciuki :)

Ze mną coś się dzieje nie dobrego
icon_sad.gif
bo jestem na antykach i plamie jak zawsze przy anty, ale dzisiaj 11dc. normalnie jak bym @ dostała (poleciała taka okresowa klucha) ....przepraszam za szczerość
jestem załamana co dalej bedzie
icon_cry.gif

reklama
AniaM81 bierzesz 11dzien antyki i już dostałaś @? Ja tak 3-4 dni po zakończeniu antyków dostawałam@. I był on raczej normalny.

Do góry