reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dr mi odpisał odn mojego krwawienia na antykach:
Takie plamienia mogą występować przez cały okres brania mercilonu i gonapeptylu nie jest to powód do niepokoju wizyta w terminie.
Także jest dobrze :mrgreen:

osska86
tylko nie tam to jest pseudo klinika była tam też Malwisia i się przeniosła do innej kliniki

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa :-) Również korzystam z programu MZ. To moja pierwsza próba. W tej chwili jestem 2dpt, także czekam... U mnie problem to niedrożny jajowód. Mam tylko jeden, lewy starciłam 4 lata w wyniku ciąży pozamcicznej. Poza tym mój mąż ma obniżone parametry nasienia. Życzę Wam wszystkim powodzenia i dużo siły! :-)

Majkaaaaa85 to jedziemy na tym samym wózku:) ja też mam 2dpt. Miałam podanego 5 dniowego blastusia, podobno jest super. ..tak powiedział lekarz. Zobaczymy. No ale niestety dziś dowiedziałam się ,że nasze pozostałe 8 zarodków nie dotrwalo do mrozenia:( jestem w szoku ,że ani jeden nie został:(

kasik36 podano mi 3 dniowy zarodek, leczę się w Parensie w Rzeszowie. W tej klinice nie praktykują weryfikacji. Beta w przyszły czwartek :-) A Ty kiedy zaczynasz stymulację? Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać całego wątku.

DW87 bardzo mi przykro z powodu Twich zarodeczków:-( Ja będę wiedzieć dopiero w piątek co z moimi. Masz rację, jedziemy na tym samym wózku :-) Kiedy beta u Ciebie?

reklama
Majkaaaa85 zrób sobie sygnaturkę z ważnymi informacjami (wchodzisz w swój profil i edytuj sygnaturę), to pomaga nam rozmawiać bo nie zawsze jesteśmy w stanie ogarnąć wszystkich na forum, zwłaszcza tak jak ja jestem aż na 3 :szok: Mam nadzieję, że zacznę stymulację 29/30 stycznia więc też już niedługo.

DW87 powiedz swojemu zarodkowi, że będzie jedynakiem z tej partii zarodków i nie ma wyjścia - musi z Wami zostać :tak::tak::tak:

Do góry