reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity tak mowie o estrofemie.... a ja widzisz zaczelam od 5 wg tych mocnych plamien... wiec zle mi cos lekarka powiedziala? jak myslisz? bedzie to mialo jakis negatywne skutki do crio?

reklama
Dziś też przy porannej toalecie plamienie ale już brązowe, bielizna po nocy czysta. Nie powiedziałam M o plamieniach żeby go nie dołować, on ma jeszcze nadzieje
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
Nie wiem czy to dawka progesteronu nie wstrzymuje @, ale moze z drugiej strony mam za mało i może stąd to plamienie
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif
Biorę od wczoraj 4*3 luteiny podjęzykowej i 3*2 duphastonu. Czy uważacie że warto jeszcze coś dodać? Do kliniki nie dzwonie bo co oni moga mi powiedziec na tym etapie
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif

Esiek cała pozytywna energia z Tobą i z Twoimi komórkami:sorry2:
Konmar, Ewis jak się czujecie? Do wielkiego dnia zostało tylko dwa dni:blink:

Dziewczyny trzymam kciuki za was :-)

A ja sie wczoraj swietnie bawilam, byly tance, jedzenie, picie, pelen wypas :-D odstresowalam sie i jest mi od razu lepiej :-)byly robione tez fotki i wyszly super z tego co widzialam :happy2: he he nawet Bałkanica - Piersi leciala... zajebista piosenka a dzis kolejna impreza urodzinowa i kumpeli.... po imprezach dzialamy dalej z przygotowaniami do crio :-D

Giza trzymam kciuki za ciebie zeby jednak sie tobie udało.....

Hejka Wszystkim!
GizaS - trzymaj się mocno nie trać wiary w powodzenie. W końcu musi się udać. A brązowe plamienie to dobry znak

U mnie dołek coraz większy. Mam totalny brak objawów nawet tych które zwykle miewam przed @. Jedynie piersi czuję że żyją.
Wczoraj oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca, który oczywiscie pokazał wynik negatywny, ale czego się spodziewałam? Nie zmartwiło mnie to bo wszystko może jeszcze się wydarzyć, może gdyby cos pokazał to mniej bym się denerwowała.

To nawet jak taka zdołowana nie zrobiłam sikańca bo wiem że pokaże jedną kreskę:crazy:
Nie wolno przed betą robić sikańców:no:
Uznajmy że wogóle nie robiłaś testu i czekajmy do pon

Konar ja tez mialam brazowe plamienia i nie wiem do konca czy to dobry znak.... chociaz ja Giza tobie zycze zeby jednak to bylo to.... i zebys w poniedzialek zobaczyla duza bete :-)

Konar trzymam kciuki za twoja bete :-)

Jestem juz po. Pobrano 7 komorek, trzy sa na pewno dojrzale reszta zobaczymy jutro. Zastosuja u mnie ICSI. Czuje sie ok, nic nie pamietam

Podadza na pewno 1 zarodek. A kiedy transfer okaze sie jutro, jutro beda dzwonic ile sie zaplodnilo z tych trzech. I czy w ogole....

reklama
Do góry