reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Medalikara pierwsze słyszę, że w rządówce robią IMSI, człowiek uczy się całe życie :confused: U mnie robili ICSI ale miałam trochę inaczej niż Ty bo u mnie żadna komórka się w ogóle nie zapłodniła :-( Co do suplementów to ja biorę od kilku dni: Beparent Woman 1x1, Koenzym Q10 300 mg 1x1, DHEA 25 mg 2 x 1, Omega-3,6&9 1000 mg 1x1, L-arginina 1500 mg 1 x1. Na bocianie też się gubię ale weszłam w pytania do eksperta z Białegostoku i zaczęłam nowy temat.

Ostatnia edycja:
Gizas, tak bardzo mi przykro :-(... poczekajmy jeszcze na bete hcg.. tak bardzo bym chciała by jednak się udało
Kasik wysłałam zapytanie do novum w swojej sprawie, później jeszcze wyśle na bocianie. Na novum znalazłam też podobny przypadek do Twojego: Lista pytań - novum Przy jednej z odpowiedzi znalazłam również info o możliwości brania DHEA - zwłaszcza przy niskiej rezerwie jajnikowej

Medalikara
- tak jak Kasik napisała - troszeczkę inne mamy sytuacje, może opisz też swój problem na Novum Forum embriologiczne nOvum - novum

Esiek bardzo się cieszę że masz 3 zarodeczki. Niech ładnie teraz rosną &&&&&&&&&&&&&&&&&

Edit:
Kasik zastanawiam się, czy na bocianie zacząć nowy temat czy pod Twoje pytanie się podpiąć... pomyśle jeszcze, ale teraz muszę spadać ;-)

Ewis nio mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze.... :-) a kiedy testujesz?

Infinity masz racje.... nie stresuje sie tym.... :-D jestem dobrej mysli i oby tak dalej.... :happy2:

Esiek to super wiadomosc... oby tak dalej sie ladnie dzielily :-)

Giza bardzo mi przykro... :-( wiem co czujesz....:-(

A powiedzcie mi dzis mnie zaczął pobolewac troche biust, nie za wczesnie na dolegliwosci? przeciez sie nie stymuluje? no chyba ze estrofem tak na mnie dziala.... hmmm... no zobaczymy... A ja dzis wrocilam o 5 rano z disco.... bylam z przyjaciolkami i jedna miala urodziny, bylo super..... wybawilam sie na maksa... :-D wytanczylam, popilam .... po prostu bylo zajebiscie.... odstresowalam sie od tego wszystkiego...:happy2:

Teraz w domku i odpoczynek... po dwoch imprezkach :-D

Jutro wizyta... ciekawa jestem co pani doktor powie....

reklama
Do góry