reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna, to że z nerwów spać nie mogę to jedno a drugie że mam rozbabraną sypialnię (cekol na ścianie) i trzeba dzisiaj to skończyć żebym jutro mogła spokojnie po punkcji się wyspać ;)
Też byłam zobaczyć gdzie nowa siedziba.

reklama
Babeczki..która z was mi podpowie-w piątek miałam scratching...
w 22dc.

teraz czekam na @.

wiem ze GizaS miałaś w Gyn scratching...moze ktoraś z Was jeszcze ma z tym doświadczenia -jak rozpoznac kiedy przychodzi @ a kiedy to jeszcze po sratchingu krwawienie?

Bluesky witaj ponownie :) @ powinna przyjść normalnie tak jak dostajesz, ja np po scratchingu w ogóle nie krwawilam, a @ przyszła w terminie :) rozumiem ze startują ponownie? Ale tradycyjnie czy adoptowaliscie zarodki? Odzywaj sie częściej :)

Cześć Dziewczyny !

Dzieki za odpowiedzi. Chyba tak jak mówicie trudno przewidzieć w ktorym dc bedzie punkcja. Zreszta, jak tu przewidywać, skoro ja dalej @ nie mam. Nawet sex nie pomógł. Tylko plamie. Moze to był cykl bezowulacyjny ? Bo wtedy mógłby być dłuższy. Dzisiaj 33 dc i @- owo sie nie czuje nic a nic.

Milej niedzieli Dziewczynki!

Agaaawa powiem ci sama się nad tym zastanawiam z tym że ja jeszcze biorę Lutenyl więc pewnie będę plamić a @ przyjdzie za tydzień od odstawienia. A ostatnią tabletkę biorę jutro.A miałam taką nadzieję zmieścić się w Maju....:-)

Do mnie za to przyszła @ za szybko o 2 dni. Chyba na wszelki wypadek musze przełożyć wizytę u dr M bo kazał stawić się między 5 a 8 dc więc jak będę za późno to nici z histero

Kotuska test robiłam we środę wieczór, nawet cienia. A poza tym byłam przecież u gina i endo małe, moze cykl bezowulacyjny? Nic juz nie wiem.

Smerfeta no widzisz - Ty tez pod gore masz. Jakbyśmy chciały dostać @ to jej nie ma, a jak nie chcemy, to przylazla. Ech!

Bluesky mocno trzymam kciuki! Z całego serca! &&&&&

reklama
Do góry