reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna, to że z nerwów spać nie mogę to jedno a drugie że mam rozbabraną sypialnię (cekol na ścianie) i trzeba dzisiaj to skończyć żebym jutro mogła spokojnie po punkcji się wyspać ;)
Też byłam zobaczyć gdzie nowa siedziba.

reklama
Babeczki..która z was mi podpowie-w piątek miałam scratching...
w 22dc.

teraz czekam na @.

wiem ze GizaS miałaś w Gyn scratching...moze ktoraś z Was jeszcze ma z tym doświadczenia -jak rozpoznac kiedy przychodzi @ a kiedy to jeszcze po sratchingu krwawienie?

Bluesky witaj ponownie :) @ powinna przyjść normalnie tak jak dostajesz, ja np po scratchingu w ogóle nie krwawilam, a @ przyszła w terminie :) rozumiem ze startują ponownie? Ale tradycyjnie czy adoptowaliscie zarodki? Odzywaj sie częściej :)

Cześć Dziewczyny !

Dzieki za odpowiedzi. Chyba tak jak mówicie trudno przewidzieć w ktorym dc bedzie punkcja. Zreszta, jak tu przewidywać, skoro ja dalej @ nie mam. Nawet sex nie pomógł. Tylko plamie. Moze to był cykl bezowulacyjny ? Bo wtedy mógłby być dłuższy. Dzisiaj 33 dc i @- owo sie nie czuje nic a nic.

Milej niedzieli Dziewczynki!

Agaaawa powiem ci sama się nad tym zastanawiam z tym że ja jeszcze biorę Lutenyl więc pewnie będę plamić a @ przyjdzie za tydzień od odstawienia. A ostatnią tabletkę biorę jutro.A miałam taką nadzieję zmieścić się w Maju....:-)

Do mnie za to przyszła @ za szybko o 2 dni. Chyba na wszelki wypadek musze przełożyć wizytę u dr M bo kazał stawić się między 5 a 8 dc więc jak będę za późno to nici z histero

Kotuska test robiłam we środę wieczór, nawet cienia. A poza tym byłam przecież u gina i endo małe, moze cykl bezowulacyjny? Nic juz nie wiem.

Smerfeta no widzisz - Ty tez pod gore masz. Jakbyśmy chciały dostać @ to jej nie ma, a jak nie chcemy, to przylazla. Ech!

Bluesky mocno trzymam kciuki! Z całego serca! &&&&&

reklama
Do góry