reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Giza - łobuzie tu się ukrywasz. Nie masz czkawki bo myślę o Tobie i myślę i wkońcu na tym forum Cię znalazłam... Kibicuję pęcholom z całego serca.
Wogóle dziewczyny fajny zakątek tu stworzyłyście. Ja tu z drugiego forum o in vitro trafiłam i chciałam powiedzieć, że fajnie tu macie:) (niestety w tym cyklu zaliczyłam pierwsze nieudane crio ale poddać się nie poddam tak szybko) Wam tu wszystkim życzę wysokich bet i jeśli pozwolicie będę Wam kibicować i zaglądać czasem:-)

reklama
Lawendowy ale z Ciebie kurka nioska, zazdroszczę (ale tak pozytywnie), kciuki według wskazówek puściłam, natomiast tańce mogę odprawiać codziennie więc masz to jak w banku :tak::-)

Gizas gratuluję, wystarczą 3 ładniutkie komóreczki, chyba, że planujesz większą rodzinę ;-):-)

Agusiapela moja @ przyszła wczoraj ok 19 ale to nie zmienia faktu że w takim razie dziś mam 1dc i fsh mogłam spokojnie zrobić w piątek. miałam go zrobić w 2 lub 3 dc a że jutro święto to dlatego dziś zrobiłam. to co to za wcześnie? a dlaczego mi się przez noc i pół dzisiejszego dnia jeszcze nie rozbujała @? może jednak w ogóle jeszcze jej nie dostałam. już nie wiem co mam myśleć

Blue - już niebawem :-) i nanosisz się malucha całe 9 miesięcy :-)
A któraś tu pisała, że nie zna osoby z tanią stymulacją. Więc się zglaszam - 6x150j puregonu, 2xorgalutran i 1xovitrelle - całość 1200 zł. Tanio jak w Biedronce ;-)

Malwisia chyba za bardzo się pośpieszyłaś z antykiem, @ się liczy dopiero od chwili pojawienia się czerownej, żywej krwi. A to mogło być plamienie międzyokresowe, może za mało progesteronu:baffled:Ale skoro już wzięłas to nie wiem co dalej. Endo Ci się nie złuszczy teraz bo antyki zablokowały @. Nie wiem co Ci poradzić, jesli masz możliwośc to skontakutuj się z lekarzem
Blue będziesz miec zarodki, i będziemy czekać na piękne bety;-)
Agusia ja mam 29 lat więc nie mam wskazań co do dwóch zarodków, nie myślę o tym bo jeszcze nie ten etap. Marzę chociaż o jednym:sorry2:
Lawendowy pęcherzyków to masz od liku:-)czyli idziemy jednym krokiem:-) czyli będziemy testowac razem:-)

Agusiapela moja @ przyszła wczoraj ok 19 ale to nie zmienia faktu że w takim razie dziś mam 1dc i fsh mogłam spokojnie zrobić w piątek. miałam go zrobić w 2 lub 3 dc a że jutro święto to dlatego dziś zrobiłam. to co to za wcześnie? a dlaczego mi się przez noc i pół dzisiejszego dnia jeszcze nie rozbujała @? może jednak w ogóle jeszcze jej nie dostałam. już nie wiem co mam myśleć

Kochana jeżeli dostałaś ją wczoraj ok 19 to dziś dopiero masz 1dc.Ja też tak miałam tylko ja dostałam 02.07 z rana i wtedy miałam już 1dc z początku miałam takie brązowe plamienie słabiutkie a później rozkręciłą mi się juz tak bardziej.Czyli u ciebie powinna się rozkręcić dzisiaj.Tak FSH powinnaś spokojnie zrobić sobie w piątek.1dc jest to pierwszy dzień krwawienia nie plamienia

Ostatnia edycja:
reklama
zula witamy witamy i zapraszamy, szkoda ze crio sie nie udało ale cieszy mnie to ze sie nie poddajesz i walczsz dalej:)
Malwisia , troszkę sie pospieszylas z tym antykiem, tez nie wiem co ci doradzić, tylko kontakt z lekarzem.
Lilonka dzieci masz po taniości:) więc zakupy w biedronce powinny byc juz za darmo za taką reklamę:)

Ostatnia edycja:
Do góry