reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzidzik tule Mocno, średnio 3 cykle zalecają lekarze. Organizm odpocznie, weźmiesz witaminki , zleci zobaczysz, ja podchodzilam we wrześniu a tu koniec kwietnia zaczynam stymulacje, wieczność poprostu :/ ale juz bliżej niz dalej :)

Smerfetko dodzwoniłas sie do dr M?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzidzik
Tak mi przykro
3maj się kochana
Wiem że żadne słowa teraz ci nie pomogą.

Smutno mi ale muszę się pochwalić bo to jest niedouwierzenia.to jest chyba szaleństwo mojego ciała. Nawet pani dr była mile zaskoczona :-D
Mam jeden jedyny pechol na prawym jajku 14mm
W poniedziałek LH progesteron estradiol i usg
To chyba będzie dla mnie jakiś Wielkanocny cud :-D

KWIECIEŃ:

11.04.2014 Tajger podglądanko
11.04.2014 dzidzik wysoka beta
12.04.2014 Kotuska wysoka beta
12.04.2014 Anulla wysoka beta
12.04.2014 Tola punkcja
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
14.04.2014 anuszka badania i podglądanko przed crio?
15.04.2014 Fasolkowa transfer
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16.04.2014 Infinity wizyta pęcherzykowa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
19.04.2014 Anulla wizyta
22.04.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
22.04.2014 lady_margot wysoka beta + wizyta
22.04.2014 Agulla wysoka beta
24.04.2014 Infinity wizyta serduszkowa
24.04.2014 ema wizyta u gina prowadzącego
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna
25.04.2014 Genna wizyta i badanie hormonów
26.04.2014 Genna - start stymulacji
28.04.2014 AniaM wizyta - kolejne spotkanko z maluszkami
28.04.2014 Bernadka wizyta - rozpiska stymulacji
29.04.2014 Genna wizyta u anestezjologa

MAJ:

02.05.2014 Genna wizyta podglądanko
05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer
12.05.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG

Dzidzik trzymaj się , o marzenia trzeba walczyć .
Ja mam dzisiaj okropny dzień dowiedzieliśmy się że u córki naszych znajomych wykryli nowotwór złośliwy ma 21 lat siedzę i beczę, Boże jak bardzo mi jej szkoda młoda piękna dziewczyna, całe życie przed nią , jest bardzo dobrym człowiekiem , za co ,dlaczego ......... nie mieści mi się to w głowie . Cztery lata temu zginęła moja kumpela w wypadku była narzeczoną brata tego znajomego, to jakieś fatum, Przepraszam że tak smucę ale musiałam się wyżalić....

Heiza
Życie jest takie niesprawiedliwe. Tyle chorób i zła na tym świecie.cierpią młodzi i dobrzy ludzie a tacy popaprańcy żyją i mają się dobrze. Bardzo przykre

Heiza, przykre :(
Niestety życie jest cholernie niesprawiedliwe. U mnie teraz zginął 24 letni chłopak jadący skuterem bo wymusiła mu pierwszeństwo babeczka, jego ojciec nie wytrzymał i rzucił się na linę... Masakra. A propo fatum.... Matka tego chłopaka, moja sąsiadka i moja bratowa chodziły razem do szkoły i ich mężowie zginęli w ten sam sposób :( wszyscy trzej popełnili samobójstwo. Prawie rok po roku.

KasiaMakaronik, dostałam linka wczoraj z tym filmem :) ma ksiądz talent ;)

Infinity mega ta beta ;) rozumiem ze to samo labo ?
Tak, to samo labo :happy2:

Dzidzik przykro mi :-( zbierz siły i walcz dalej, na pewno się uda, trzeba w to wierzyć - to tylko kwestia czasu :tak:

Kotuska, Anulla powodzenia jutro :tak:

PS. Kotuska mi zgaga też towarzyszy więc to może być bardzo dobry objaw ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, dziękuję za słowa pocieszenia. Z Wami mi rzeczywiście łatwiej przetrwać ten ból...Troszkę sobie popłakałam aczkolwiek nawet jak na mnie to nie aż tak dużo...Chcę walczyć dalej...@ jeszcze nie przyszła ale brzuch już mocno boli więc lada chwila przyjdzie...

Infinity i inne dziewczyny zaciążone jesteście nadzieją na to, że warto walczyć.

Jedyne co mnie martwi to fakt, że wszystkie nasze komóreczki się zapłodniły ale żadna nie dożyła do blastocysty:( może te nasze zarodki jakieś słabe są...ehhh...mieliśmy podany w 3 dobie więc jeszcze żył, a potem po 2 dobach wszystkie padły:(
No nic...trzeba teraz i tak czekać...dzwoniliśmy do kliniki i mamy odczekać 3 cykle teraz - tak jak mówiłyście.

Jestem w szoku, że później trzeba znowu czekać na finansowanie, myślałam, że jak jesteśmy już w programie to wiadomo, że mamy kaskę na kolejne podejścia. Czyli tak naprawdę następne ICSI nie wiadomo kiedy będzie...:-(

Spokojnej nocki Wam życzę...

Do góry