reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ostatnio ktoś mi uświadamiał czym się różni "nałóg" od "nawyku" (tu akurat chodziło o palenie ale w naszym przypadku też się sprawdza). Otóż nałóg jest zły a nawyk dobry więc kochane można śmiało stwierdzić, że nasze forum to nawyk - miły, sympatyczny i przyjemny :-):-):-)

Tabelka jest bardzo pomocna, tak więc Gizas, Lawendowy i Agusiapela jutro kciuki zaciśnięte za Was. Czekamy na same dobre wiadomości:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)Ja już kończę kawkę, M miesza zastrzyk, zaraz kucie i wyjeżdzamy:-)
Oby moje 3 pęcholki dalej były piekne a mnijesze ich podgoniły.

Miłego dnia dziewczyny:-)
Agusia kciuki za piękny podział zarodków
Lawendowy za podglądanie superaśnych pęcherzyków
Blue wiem że Ty jutro ale za Ciebie kciuki cały czas:sorry2:

DZIEŃ DOBRY KOCHANE :-):-)

GIZAS-nic się nie martw kochana bo pęchole na pewno ładnie podrosły :-):tak:
LAWENDOWY-ty nasza kurko kochana z pięknym wysokim estradiolem melduj kiedy punkcja :-):-)
ANUSZKA-kochana a czy ty byłaś już na tej wizycie rejestracyjnej?

DZIEWCZYNY ŻYCZĘ DUŻO UŚMIECHU NA POCZĄTEK DNIA :-):-)

To i ja przyłączam się do trzymania kciuków :-)
Gizas, Agusiaple dla Was na szczęście

konicz_p.jpg

Aktualizacja dotyczy Malwisi

SIERPIEŃ

13 sierpnia - Malwisia
antyki start
14 sierpień
- Gizas
- podglądanie wielu pęcholi (Gyncentrum-Katowice)
14 sierpieńLawendowy_sen podglądanie wielu pęcholi (Invimed Gdynia)
14 sierpień - Agusiapela
prawdopodobnie udany transfer (Provita Katowice)

15 sierpień - Blue podglądanie wielu pęcholi (Gyncentrum-Katowice)
15 sierpień - Malwisia
wizyta u wampirów
16 sierpieńLawendowy_Sen podglądanie wielu pęcholi (Invimed Gdynia)

17 sierpień - Darka85
antyki start

​19 sierpień - Ginna bezbolesny scratching (Invimed Gdynia)
19 sierpień - Lawendowy_Sen owocne jajkobranie (Invimed Gdynia)
19 sierpień - Smerfeta
wysoka beta (Gameta Gdynia)
19 sierpień - Smerfeta awaryjnie udana wizyta (Gameta Gdynia)

21 sierpień - Kwiatuszekq20
udana wizyta kwalifikacyjna

23 sierpień - Genna początek owocnej stymulacji (Invimed Gdynia)
23 sierpień - Malwisia
udana wizyta i USG

sierpień - Angella,
oczekiwanie na wielmożną @; niech już przychodzi

koniec sierpnia - Anuszka
udanawizyta przedkwalifikacyjna do programu rządowego

WRZESIEŃ

2 wrzesień - Darka85 wizyta przed udanym IVF
4 wrzesień - Genna prawdopodobnie udane jajkobranie (Invimed Gdynia)

PAŹDZIERNIK

9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

Cześć dziewczyny, nie było mnie tu parę dni, a tu tyle zmian i to same pozytywne. Gratuluję Agusiapela i oczywiście trzymam kciuki za Twoje zarodki :).
Dziewczyny mnie też możecie dopisać do tabelki, jak moja @ przyjdzie w czasie to 30 sierpnia zaczynam stymulacje ;).
Pozdrawiam

Malwisia widzę, że też już wystartowałaś, super, cieszę się, że coś się u nas zaczyna dziać;-)
Agusia, Gizas, Lawendowy kciuki zaciśnięte i dawajcie znać jak tam Wasze jajca:-)
Ale teraz na dniach będzie się działo, już niedługo pewnie pierwsze pozytywne betki będą, Smerfeta:tak:

reklama
Kobitki kochane - widzę że ruszyło z kopyta :-) Zaciskamy mocno kciuki za piękne jajeczka i zarodeczki. GizaS, Blue, Lawendowy, Agusia - niech Smerfowa moc będzie z Wami :-) Niebawem chce tu oglądać same wysokie bety :-)
A wczoraj mniął rok od mojej bety - rok pełen wrażeń i emocji i ciągłego wyczekiwania - ale najpiękniejszy w moim życiu. Wszystkim tu obecnym życzę takiego najbliższego roku :-) (no może bez tych 3 tygodni w szpitalu na podtrzymaniu). Trzymamy za Was mocno kciuki.

Do góry