reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agusiapela, może faktycznie, to był znak :-)
Chociaż muszę Ci powiedzieć, że ja już w żadne znaki nie wierzę i nawet ich nie szukam.
Poprzednim razem też miałam znaki. Przed betą wieszałam pranie na balkonie i słyszałam, chłopak wołał swojego psa, a raczej sunię "Beta". Później, po wyjściu z kliniki w 3dpt, na niebie była piękna tęcza. Plamienie implantacyjne też było.
I co? I nic!!!!

reklama
Kasik, nie usunęli, nie usunęli. Tylko przy edytowaniu nie zapisało.
Ale już jesteś znowu, więc spokojnie, bez nerw :-D

SIERPIEŃ

14 sierpień - Gizas - podglądanie wielu pęcholi (Gyncentrum-Katowice)
14 sierpieńLawendowy_sen podglądanie wielu pęcholi (Invimed Gdynia)
14 sierpień - Agusiapela
prawdopodobnie udany transfer (Provita Katowice)

15 sierpień - Blue podglądanie wielu pęcholi (Gyncentrum-Katowice)

16 sierpieńLawendowy_Sen podglądanie wielu pęcholi (Invimed Gdynia)

17 sierpień - Darka85
antyki start

​19 sierpień - Ginna bezbolesny scratching (Invimed Gdynia)
19 sierpień - Lawendowy_Sen owocne jajkobranie (Invimed Gdynia)
19 sierpień - Smerfeta
wysoka beta (Gameta Gdynia)
19 sierpień - Smerfeta awaryjnie udana wizyta (Gameta Gdynia)

21 sierpień - Kwiatuszekq20
udana wizyta kwalifikacyjna

23 sierpnia - Genna początek owocnej stymulacji (Invimed Gdynia)

sierpień - Malwisia, Angella,
oczekiwanie na wielmożną @; niech już przychodzi

koniec sierpnia - Anuszka
udanawizyta przedkwalifikacyjna do programu rządowego

WRZESIEŃ

2 wrzesień - Darka85 wizyta przed udanym IVF
4 wrzesień - Genna prawdopodobnie udane jajkobranie (Invimed Gdynia)

PAŹDZIERNIK

9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

Ostatnia edycja:
Dzięki lawendowy, dokładnie mam wizytę 09.10.2013. ale to już szczegół :-) A wiesz, że moja mama mówi "bez nerw"? ;-)Tak mi dobrze na sercu jak widzę siebie wśród Was :tak::-) Moja koleżanka odebrała dzisiaj cytologię, ma IV a idioci z przychodni nawet do niej nie zadzwonili, mimo, że robiła 5 lipca, dobrze, że sama pojechała :szok:

Ostatnia edycja:
Kasik, jest i dokłada data Twojej wizyty :-)
U mnie w czerwcu wyszła w cytologii III grupa. Dr nastraszył mnie, że to stan przedrakowy.
Ale wszystko dobrze się skończyło.

Taaaak potwierdzam! Forum to nałóg!
Ale za to ten dobry.

Agusiapela
Super wiadomości.
Jupi Jupi Jupi
:-D:-D:-D:-D:-D
Ja dziś w pracy też znalazłam niebieskie skarpety dziecięce.
For you :-D

Blueskay
Teraz czekamy na twOje dobre wiesci i cichutko 3mamy &&&
Darka i kwiatuszeq &&&

A ja w drodze na podlasie :-D
Może coś i nam się zapłodni. Kolejny cykl z CLO więc . . . oczywiście tak nieskromnie marzę . . .

Tak dokładnie Baby uzależnia i to strasznie ale pozytywnie :-)
Kochane jutro jak wrócicie z podglądanka to bardzo proszę o zameldowanie nam tu jak poszło,jak tam pęchole itp.:-)
Jutro będę dzwoniła do kliniki zapytać jak tam moje maleństwa czy dzielą się ładnie czy też nie(to nie to wykluczam):tak:
Dzisiaj sobie tak pomyślałam jakby to było jakbyśmy wszystkie spotkały się z naszymi pociechami przy kawce i dobrym ciachu:-)Szkoda,że dzieli nas taki kawałek drogi :-(

reklama
Agusiapela gratuluję zapłodnionych komóreczek i trzymam mocno kciuki za prawidłowy ich rozwój.

Dziewczyną, które mają jutro wizyty życzę samych dobrych wieści.

Mój małpiszon dziś przyszedł, dopiero z wieczorka i tak nieśmiało, jeszcze się musi rozkręcić ale antyka już łyknęłam, umówiłam się na USG 10 dc a jutro skoro świt lecę do laboratorium zrobić aktualne fsh. Muszę już tam być o 7 rano żeby jak najszybciej wejść i nie spóźnić się do pracy na 8 bo nie chcę szefowej wtajemniczać w moje plany. Chyba że już nie będę miała wyjścia ale mam nadzieję że wszystko się tak zgra że nie będę musiała tego robić.

Kolorowych snów życzę.

Do góry