reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity gratki :tak::-):tak: Z moich statystyk wynika, że większość dziewczyn miała betę około 100 w 9 dpt ale jest też taka która miała 36, inna 76, jeszcze inna przy crio blastusia w 10 dpt 91. Tak więc wielkością się nie przejmuj bo to zależy kiedy zarodek się zaimplantował, najważniesjzy jest przyrost.
Tola witaj na forum bo rano z pośpiechu nie przywitałam się :-)

Smerfeta, Dani, Kotuska też mi się wydaje, że wit D3 powinnam mieć wyższą skoro łykam jeszcze 5000 (mam jeszcze 3 tabsy, resztę mam 2000) i DHEA, chyba sobie znowu zwiększę do 3 x 1 :confused:

reklama
Hej dziewczyny w końcu miłe informacje gratulację Infinty od razu humor mi się poprawił :-)
Genna mnie też strasznie wkurzają i mam wrażenie że tych reklam jest coraz więcej.
Kasik niestety nie mogę nic powiedzieć na temat badań ale tak jak pisały wcześniej dziewczyny są w normie więc może ok , moja homocysteina jest na podobnym poziomie mam około 5 .
Witaj Tola :-)

Dziewczyny tak czytam o tych wszystkich suplementach a ja poza kwasem i witaminami dla kobiet nic więcej nie biorę nawet profesor nigdy mi nic nie mówił , może lepiej jakbym zaczęła też łykać :confused:

witajcie, dziękuję za kciuki dziewczyny:)
Zarodek pięknie się rozmroził i przyjechałam z nim do domu:) 4BB - tak jak pisałam wcześniej. Tylko był problem z dostaniem się do macicy, więc bolało jak nie wiem, no ale udało się:) Nie brałam weryfikacji, także będę testować 9 lub 10dpt. ciekawe czy wytrzymam:) Najgorsze, że muszę jechać na płatną wizytę do kliniki za 2 tyg. Zapisałam się już i chciałam na sobotę, ale nie zdałam sobie sprawy, że to akurat jest Wielka Sobota:confused: no więc muszę przełożyć wizytę.

Infinity - gratuluję serdecznie, niech beta rośnie jeszcze. Trzymam kciuki za betę sobotnią:)
Kotuska, mam nadzieję, że nasze piękne zarodki przyniosą nam szczęście:)

Pisalam juz na Kto po In vitro ale powtórzę tutaj Infinity, kochana dajesz nadzieje, ja tez ponad 4 lata sie staram i nieraz mam wątpliwości czy w ogole kiedyś sie uda. Ale cieszę się ogromnie, że ci sie udalo, takie wiadomości to aż przyjemnie się czyta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
. A możesz przypomnieć mi jakie mialas objawy sugerujące że się udało?

Dziewczyny przypomnijcie mi proszę któraś kiedyś pisala który z suplementów w nadmiarze może powodować autyzm u dziecka w przyszlosci? Wit d3? Czy coś mylę

Anulla bardzo się cieszę, że zarodeczek się pięknie rozmroził i teraz jest już pod Twoim serduszkiem :-) Życzę aby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :tak:

Heiza ten lek przepisują lekarze przy mutacji tego naszego genu. Smerfeta go dostała i inne dziewczyny na forum o in vitro. Jest bez recepty więc można sobie samemu zapodać ale właśnie ważna jest przy tym ta homocysteina. Jak jest za wysoka to się go bierze. Tylko co to znaczy za wysoka? Czy powyżej normy czy przy ivf norma nie ma znaczenia :confused: Napisałam na priv do dziewczyny, która się na tym zna. Jak będę miała info to dam Ci znać. Bo wiesz to tak jak z subpopulacjami, niby były w normie ale doktorek twierdzi, że przy ivf powinno być inaczej.

Smerfeta Ty kiedyś pisałaś o koleżance, która zaczęła walkę poprzez napro i coś wspominałaś o wit D3 ale nie pamiętam konkretnie jaka powinna być. Możesz przypomnieć starej sklerotyczce?

reklama
Do góry