reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczynki kolejne dzieciątko z rządówki na świecie tym razem pierwsze dziecko z Gamety :)
"Przekazujemy dobre nowiny . Wczoraj o 10:50 narodziło się nasze pierwsze dziecko z Programu Rządowego. To chłopczyk i dostał 10 punktów w skali Apgar. Gratulujemy rodzicom."

Infinity, ja w gamecie dostawałam zastrzyki clexane. Teraz w invikcie mam ich nie brac i sie zastanawiałam czy dobrze.Nawet acardu nie mam przepisane, ale dla spokojnosci biore.I nawet duphastonu nie biore tylko tulke 3xpo 4.i estrofem 3x1. Robiłaś może progesteron ?

Kotuska83 zastrzyki miałam tylko po punkcji.

Co do Acardu - biorę go dopiero od poprzedniego transferu - to jedyne co z całego zestawu (sterydów, zastrzyków etc.) lekarz powiedział że mogę brać bez żadnych badań i stwierdzonych wskazań; nad resztą mieliśmy się zastanawiać dopiero po tym podejściu - gdyby się nie udało - przed kolejną stymulacją

PRG nie badałam ale biorę 3x3 Luteinę 100 i 3x1 Duphaston przy czym lekarz zalecał Luteinę tylko 3x2 (więc pewnie tyle co u Ciebie bo zakładam że piszesz o dawce 50?) więc dodałam sobie 1 tabletkę do każdej dawki.Przy dawce 3x4 (lub 3x2 'setki') na pewno musiałabym robić weryfikację bo widziałam wyniki PRG <20 a mówiąc szczerze tak wychodzi po prostu taniej i wygodniej (szczególnie że Gameta nie praktykuje żadnych pośrednich weryfikacji).

Genna wkurzają, widziałam je jak korzystałam z innego komputera ale u mnie w domu ich nie mam - chyba mam jakiś dodatek blokujący takie rzeczy w przeglądarce - ale za nic nie pamiętam co to jest :confused2:

Ostatnia edycja:
Infinity, rewelacja!!!! Gratuluje trzymam kciuki za przyrost bety.

Tola witaj :-)

Kasik profesorek mówił ze jak sie bierze DHEA to powinno wyjść ponad normę. Ja dopiero zaczęłam brać i mam 303.

reklama
Do góry