reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczynki kolejne dzieciątko z rządówki na świecie tym razem pierwsze dziecko z Gamety :)
"Przekazujemy dobre nowiny . Wczoraj o 10:50 narodziło się nasze pierwsze dziecko z Programu Rządowego. To chłopczyk i dostał 10 punktów w skali Apgar. Gratulujemy rodzicom."

Infinity, ja w gamecie dostawałam zastrzyki clexane. Teraz w invikcie mam ich nie brac i sie zastanawiałam czy dobrze.Nawet acardu nie mam przepisane, ale dla spokojnosci biore.I nawet duphastonu nie biore tylko tulke 3xpo 4.i estrofem 3x1. Robiłaś może progesteron ?

Kotuska83 zastrzyki miałam tylko po punkcji.

Co do Acardu - biorę go dopiero od poprzedniego transferu - to jedyne co z całego zestawu (sterydów, zastrzyków etc.) lekarz powiedział że mogę brać bez żadnych badań i stwierdzonych wskazań; nad resztą mieliśmy się zastanawiać dopiero po tym podejściu - gdyby się nie udało - przed kolejną stymulacją

PRG nie badałam ale biorę 3x3 Luteinę 100 i 3x1 Duphaston przy czym lekarz zalecał Luteinę tylko 3x2 (więc pewnie tyle co u Ciebie bo zakładam że piszesz o dawce 50?) więc dodałam sobie 1 tabletkę do każdej dawki.Przy dawce 3x4 (lub 3x2 'setki') na pewno musiałabym robić weryfikację bo widziałam wyniki PRG <20 a mówiąc szczerze tak wychodzi po prostu taniej i wygodniej (szczególnie że Gameta nie praktykuje żadnych pośrednich weryfikacji).

Genna wkurzają, widziałam je jak korzystałam z innego komputera ale u mnie w domu ich nie mam - chyba mam jakiś dodatek blokujący takie rzeczy w przeglądarce - ale za nic nie pamiętam co to jest :confused2:

Ostatnia edycja:
Infinity, rewelacja!!!! Gratuluje trzymam kciuki za przyrost bety.

Tola witaj :-)

Kasik profesorek mówił ze jak sie bierze DHEA to powinno wyjść ponad normę. Ja dopiero zaczęłam brać i mam 303.

reklama
Do góry