reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska a do Ciebie dzisiaj dzwonił embriolog z info o zarodkach? Czy się nie zapisałaś na konsultacje codziennie?

Nie , nie dzwonili. Wpisałam się tylko na poniedziałek.
Trochę się stresuje, bo luteina podrażniła mnie bardzo i zrobiło mi się chyba zapalenie. Smaruje się clotrimazolum.I teraz boje się o transfer.

reklama
Hejka!
Ciężko mi Was doczytać a dziś tyle wartościowych info wniosłyście więc każdej dziękuję i jeszcze doczytam o ile nie zasne :-/

Dzięki Heiza za info. W swissmed w Gdańsku też robią histero na NFZ i siedzi się tam jeden cały dzień i do domku ale mój dr chciał bym robiła w szpitalu w Gdyni :-/ a tam pierwszego dnia badania łącznie z usg klatki piersiowej - po cholerę mi to? - drugi dzień histero i na trzeci dzień po obchodzie decyzja czy do domu. Planuje zwiać im drugiego dnia :-)
Heiza czy po ivf dużo odpoczywasz? Bo tak zastanawiam się czemu beta spada. Przykro mi bardzo że tak się dzieje, to na pewno bardzo trudne ale widzę że dzielnie walczysz i to najważniejsze

Genna no właśnie durna @ wszystko popsuła. Histero mam zrobić do 14 dc. Jutro jadę do szpitala ustalić inny termin bo na telefon się nie dało. Jeśli nie da się w tym cyklu wybadam czy mogę jednak w swissmed i zapytam dr co on na to. Nie wiem czemu nie chciał swissmed, sam tam kiedyś dowodził :-/

Hania trzymaj się... Tule mocno

Kotuska sporo dziewczyn ma ostatnio podrażnienia po lutce. Kiedyś tyle tego nie było :-/ Ja sama miałam grzybka i strasznie bolało :-( na szczęście mam już wszystko wyleczone. Na pewno dostaniesz jutro jakieś leki i będzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Nie wiem niestety bo pierwszy raz w życiu miałam grzybka, nigdy żadnego zapalenia. Na pewno zależy to w jakim stopniu występuje ten stan zapalny i wydaje mi się że jak w niewielkim to transfer będzie. W każdym razie trzymam kciuki by odbył się i byś dostała jakieś lekarstwo by wszystko ładnie się goiło

KWIECIEŃ:

02.04.2014 agulla podglądanko
02.04.2014 Kotuska transfer
02.04.2014 po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta :D

03.04.2014 Anulla28 transfer
03.04.2014 AniaM wizyta zapoznawcza z nowym dr
04.04.2014 Infinity wysoka beta
04.04.2014 enni wysoka beta
05.04.2014 lady_margot wizyta podglądanko
07.04.2014 Tajger usg - podglądanko
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
08.04.2014 anuszka wizyta przed crio
08.04.2014 Magda_7891 wizyta u genetyka
09.04.2014 Genna - gonapeptyl
09.04.2014 ema wizyta serduszkowa
10.04.2014 lady_margot crio transfer
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
14.04.2014 smerfeta histeroskopia
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
24.04.2014 Genna - start stymulacji
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

MAJ:

05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer

Hania przykro mi z powodu bety :-(. Trzymaj się kochana. Zrób sobie przerwe, zacznij brać suplementy, a kolejna procedura napewno sie uda :tak:.
Wanesska trzymamy kciuki za betkę &&&&&&&& :)
Kotuska za transferek &&&&&& niech kropek sie wgryza w mamusie

Dziewczyny powiedzcie mi prosze co to może być, mam dzis 20 dc, zwykle mam 32-34 dniowe cykle i rano podczas zalatwiania milam śluz taki jakby owulacyjny z niteczkami brązowego śluzu <przepraszam za dokladność :sorry2:> trochę mnie to zmartwiło, mam nadzieje że nic mi sie zlego nie dzieje tam w środku, hmm a moze cos z moimi hormonami nie tak?? Ja to jestem taka panikara, ze wam mowie, ale czegos takiego jeszcze nie mialam.

Kotuska, &&&&&&&&&&& oby kropek sie zadomowil na dobre :tak:

Anulla powodzenia na podglądanku

Wanesska,
Za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, mam nadzieję, że ujrzałaś piękne grubaśne dwie krechy :tak: nie trzymaj nas tu za długo w niepewności, bo mu juz od dwóch dni czekamy na wieści od Ciebie :-)

Montana ja ostatnio tez tak miałam, przez dzień dwa, a potem przeszło, może owulka Ci sie troche przesunęła :baffled:

reklama
dziewczyny, dziękuję za kciuki, już możecie puścić. Niestety nam się nie udało:( Następnego dnia po przylocie dostałam @ i cały wyjazd nie rozstawałam się z tamponami :(

Kochane, lecę spać, bo umieram ze zmęczenia. Weszłam na chwilkę zerknąć na wyniki Anuszki i Basi. Dziewczyny, bardzo mi przykro, myślałam, że może Wam się uda.
Doczytam wszystko wieczorem

Do góry