reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla, tak to miało byc do Agulli, wiesz, stara sie robię, wszystko mi sie miesza :sorry:

Wanesska
szkoda, naprawde myślałam, że Ci sie uda, tule mocno

Wanesska kurcze miałam nadzieję, że może chociaż Tobie się udało, mało ostatnio pozytywnych wiadomości. Skoro @ przyszła w dniu przyjazdu na wczasy to chyba sporo za wcześnie? :confused:

Kotuska kciukasy za transfer :tak:

Do mnie dzisiaj przyszła @ więc zaczynam drugi cykl przerwy. Byłam na pobraniu krwi, zrobiłam sobie DHE, kwas foliowy, wit B12 , wit D3 i homocysteinę, zapłaciłam 155,50 zł., wyniki najprawdopodobniej jutro.

Kotuśka kciukaski z atransfer
Waneska bardzo mi przykro:( proszę napisz czy masz mrozaki i gdzie podchodziliście bo musze cie do tabelki wpisać
Kasik witamy szanowną @
Infinty a ty jeszcze nie robisz bety? dzisiaj 8dpt wiec na pewno wyjdzie coś! nie skusiło cie , a za 2 dni byś powtorzyła dla kiliniki :)

reklama
Kasik, ja po transferze dostałam normalnie, zazwyczaj mam co 30, naturalsik niemożliwy, bo nie czuje nic, nawet piersi nie nabrzmiały, a jak by tak było to naprawde chyba cud po tej dziwnej mszy uzdrawiającej :-)

Do góry