reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla, tak to miało byc do Agulli, wiesz, stara sie robię, wszystko mi sie miesza :sorry:

Wanesska
szkoda, naprawde myślałam, że Ci sie uda, tule mocno

Wanesska kurcze miałam nadzieję, że może chociaż Tobie się udało, mało ostatnio pozytywnych wiadomości. Skoro @ przyszła w dniu przyjazdu na wczasy to chyba sporo za wcześnie? :confused:

Kotuska kciukasy za transfer :tak:

Do mnie dzisiaj przyszła @ więc zaczynam drugi cykl przerwy. Byłam na pobraniu krwi, zrobiłam sobie DHE, kwas foliowy, wit B12 , wit D3 i homocysteinę, zapłaciłam 155,50 zł., wyniki najprawdopodobniej jutro.

Kotuśka kciukaski z atransfer
Waneska bardzo mi przykro:( proszę napisz czy masz mrozaki i gdzie podchodziliście bo musze cie do tabelki wpisać
Kasik witamy szanowną @
Infinty a ty jeszcze nie robisz bety? dzisiaj 8dpt wiec na pewno wyjdzie coś! nie skusiło cie , a za 2 dni byś powtorzyła dla kiliniki :)

reklama
Kasik, ja po transferze dostałam normalnie, zazwyczaj mam co 30, naturalsik niemożliwy, bo nie czuje nic, nawet piersi nie nabrzmiały, a jak by tak było to naprawde chyba cud po tej dziwnej mszy uzdrawiającej :-)

Do góry