reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

hania

miałam nadzieję że może jednak coś ruszy

a z tymi suplementami to ja juz nie wiem co robić ... brać czy nie brać i co najlepiej bo z tego co wiedze to musiałabym wykupić pół apteki żeby mieć wszystko :p

reklama
Haniu przykro mi, miałam nadzieję na cud :-( Napisz proszę który to dzień po transferze bo chciałabym wpisać do swoich statystyk.

Genna wysłałam na priv to co mam bo terminowo nie ogarniam tego :szok:

Haniu przykro mi, miałam nadzieję na cud :-( Napisz proszę który to dzień po transferze bo chciałabym wpisać do swoich statystyk.

Genna wysłałam na priv to co mam bo terminowo nie ogarniam tego :szok:
Kasik niestety nic nie dostałam :(Smerfetko cczytałam na wątku IUI ze dostalas @? To troszkę późno jak na histero chyba no nie?
kasik jak twoja szanowna, ciagle z głową w majtkach siedzisz:)
dziewczyny jakoś troszkę ożyłam i juz chętniej sie udzielał u was, to chyba choroba mnie wykonczylo i pogoda, wiecej słoneczko, ciepło i odrazu lepiej :)
kasik a tWoj prezesmjezdzi z wami do gdanska czy zostawiacie go gdzies? Bo mówiłas ze on w pracy u ciebie rządzi ;)

Ostatnia edycja:
Genna jestem po dwóch podejściach IVF rządowych to były nasze pierwsze kroki związane z in vitro, tak jak mam na suwaczku pierwsza próba listopad 2013 r. zarodek w trzeciej dobie klasy 8A ,niestety beta nieprawidłowo przyrastała a potem całkiem spadła, reszta zarodków nie przetrwała do 5 tej doby, drugie podejście luty 2014 zarodek klasy 2AB reszta też nie przetrwała , tym razem beta lepiej przyrosła na początku ale też spadła w 13 dniu .
Smerfeta dzisiaj dowiedziałam się jak to jest z tą histeroskopią bo wczoraj nie byłam w pracy, otóż nie ma znaczenia ile dni pacjentka leży po zabiegu, nawet dla oddziału im wcześniej pójdzie do domu tym lepiej mniejsze koszty a za procedurę zabiegową dostają takie same pieniądze, chodzi jedynie o znieczulenie w jakim będzie podczas zabiegu jeżeli jest w ogólnym albo podpajęczynówkowym z reguły zostawiają pacjentkę do następnego dnia po zabiegu, jeżeli jest to krótkie dożylne może wyjść do domu w tym samym dniu oczywiście wszystko zależy od stanu pacjentki :tak:
W naszym szpitalu przymierzają się do tego żeby histeroskopię traktować jako zabieg jednego dnia czyli przychodzisz z samego rana robią niezbędne badania , zabieg i po południu do domku.

Ostatnia edycja:
U mnie w szpitalu, gdzie pracuje moj lekarz stacjonarny i gdzie miałam laparo, do histero przyjmują na 2 dni, pierwszego przyjęcie i badania, drugiego rano zabieg i popołudniu do domq :)

Genna nie zauważyłam, że wiadomość była za długa i nie poszła. Teraz wysłałam po korekcie w 5 częściach ;-) Prezes nie jeździ z nami bo nie chciałabym go zostawiać w aucie a do kliniki chyba nie można więc zostaje w pracy ;-) Ktoś musi pilnować interesu :-DSzanownej @ jakoś wyjątkowo się nie spieszy :wściekła/y:

KasiaMakaronik jak się czujesz?

Hania przykro mi, trzymaj się kochana:-(

ja zaczynam się stresować przed czwartkiem. Mam nadzieję, że zarodeczek ładnie się rozmrozi. Tym razem zwolnienie biorę na tydzień. Także każdym razem skracam:)

reklama
Już jestem. Dziękuje Wam za miłe słowa :-) Będę walczyć póki starczy sił. Dostałam antybiotyk UNIDOX, tak na wszelki wypadek, TRIVAGIN abym nie miała stanu zapalnego. co do witaminek, to zaleca VITRUM D3 forte 1x1, PRENATAL DHA 1x1 i FALVIT 1x1. Można jeszcze pokusić się o kwasy omega.
Co do mojej stymulacji, powiedział, że mimo nieudanej próby, to jak na mój wiek (czasem czuję się jak staruszka :-D) to i tak miałam super komórki.

Dziś 25dpt.

Do góry