reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja mogę Ci tylko polecić to co mówił gin. Prenatal Probaby o DHEA Eljot no i kwas foliowy.
Wiem, że dużo dziewczyn bierze jeszcze Q10 i wit D3, omega 3.

Dhea podobno jest na ilośc komórek a koenzym q10 na jakoś ja biorę 3x30 mg koenzymu i 3x25 dhea, tak doktorek w invimedzie zalecił i to tak ok 12-16 tyg najlepiej :) potem mam jeszcze 3x1 linokompkex nnkt- kwasy omega 3-9 , witD 2000jx1 , kwas foliowy 5 ostatnio wycyganilam od lekarki pierwszego kontaktu:) na ulotce napisali żeby conajmniej 2 miesiąc przed brać, mojemu M daje tylko koenzym bo ta góra leków która brał do IUi tak średnio pomogła , bo jak przestał brać to do ICSI miał super wyniki jak na niego bez brania specyfików
Jak ma siebida to uda, ale troszkę można pomóc :)

Beta 3,71. Ale nie spodziewałam się innego wyniku :/ Ja pracuję w poradni specjalistycznej. U mnie nie popierają in vitro ale też nie miałam nigdy problemu, żeby wyjść z pracy. Pracuję na zlecenie, więc jak mnie nie ma to nie mam płacone. Przed rozpoczęciem programu robiłam zakaźne i wyszła tylko u mnie chlamydia ( skąd ona mi się przyplątała ?). Dostaliśmy leki ale ciekawe czy sobie już poszła. Dziś pomęczę lekarza co jego zdaniem mogłabym brać.

Hania, mimo ze wynik był prawie pewny to i tak bardzo mi przykro.Trzymaj się dzielnie.A ta chlamydia to na pewno była wyleczona bo ona tez ma wpływ na to że może się nie udać.

reklama
Co do Chlamydii to pytałam o to wczoraj. Twierdzi, że Unidox to Doxycyklina i żadna Chlamydia jej sie nie oprze. Poza tym twierdz ze kompletnie nie ma wpływu. Invicta podobno przy prywatnym ivf nawet nie zleca tych badań. I bądź tu mądry.

Do góry