reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dokładnie tak jak mówi Kasik trzeba poprosić o telefon, usługa jest bezpłatna. Ja mam w poniedziałek zapisaną taką konsultacje bo dziś sobota i nie dzwonią. Ale myślę ze jak by było coś nie tak to by pewnie zadzwonili. Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać do poniedziałku. Myślę ze przy crio nie będą dzwonić, bo to nie ma sensu.Chociaz w sumie jak ktoś jest z daleka i ma przyjechać tylko po to aby się dowiedzieć ze się nie rozmroził prawidłowo to tez lipa.

Kasik, coś tam u Ciebie ten bocian lata, może i w końcu do Ciebie przyleci.:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny właśnie przeczytałam na ciężarówkach, że Fusun dzisiaj około godz 10:30 urodziła (24 tc). Dziewczynka bez wód była martwa. Druga dziewczynka urodzona z wagą 770 g jest na neonatologii, ale lekarze nie mówią nic optymistycznego. Modlę się za nich ... :-(

Ja dzwoniłam dziś do Gamety. Odpoczynek 3 m-ce i zaczynamy. Tylko mam się odzywać wcześniej, bo kliniki będą po roku startować chyba znów w konkursie do MZ. Cholera, mam nadzieję, ze nie będę czekać nie wiadomo do kiedy. Chyba po drugiej @ będę już ich zamęczać telefonami, niech trzymają kasę na moje podejście :-) Trzymam za wszystkie kciuki, może wiosna i lato będą nam służyć :-) Ciężaróweczki pozdrawiam, dbajcie o siebie i dzidziulki :-D

Dziewczyny właśnie przeczytałam na ciężarówkach, że Fusun dzisiaj około godz 10:30 urodziła (24 tc). Dziewczynka bez wód była martwa. Druga dziewczynka urodzona z wagą 770 g jest na neonatologii, ale lekarze nie mówią nic optymistycznego. Modlę się za nich ... :-(

O Boże... co za koszmar, ale może druga niunia da radę... Moja znajoma urodziła też w 24tc z wagą 800g i jest już z córcią w domu po 2 m-cach w szpitalu. Trzeba się modlić, jest nadzieja...

cześć dziewczyny
ja kasik czuję się dobrze nic mnie nie boli lekarz mówił że po odstawieniu leków powinno pojawić się krwawienie a odstawiłam w środę już robię na całego a tu nic zaczynam się martwić i znów będę musiała jechać w środę do Gdańska aż mi się to nie uśmiecha
Widzisz kasik dobrze mają te Twoje pracownice w ciąży i zarejestrowane ,nam może ta ciąża też się kiedyś przydarzy ;-)

reklama
Do góry