reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anuszka nie pomogę bo się na tym kompletnie nie znam :sorry2: słyszłam o crio na cyklu naturalnym i stymulowanym a bezowulacyjny to który, sztuczny?

Genna a to sorry, że tak wybiegłam przed szereg, chciałam pomóc ;-):-D

Hania oj to się natrzymam kciuki aż do 23-ciej :-);-)

reklama
Kasik36 tak sztuczny

W ogóle chce się dowiedzieć co i jak się przygotować?
Ja będę miała raczej na naturalnym.

Hej!
Basia przykro mi
:-( Myślałam, że Ci się uda :-(
Anuszka ja też nie potrafię pomóc

Zarejestrowałam się do szpitala na histeroskopie na 14 kwietnia. I aż mnie zatkało, bo będę tam musiała przesiedzieć przez całe cholerne 3 dni!!!!
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
takie wymogi NFZ. W pon zrobią mi badania łącznie z rtg klatki piersiowej
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
, we wtorek zabieg (w pełnym znieczuleniu, jeśli coś tam znajdą od razu będą ciąć, wycinać itd) i w śr po obchodzie dopiero mnie wypuszczą!!! masakra... mam dość tego wszystkiego, tych całych starań.. gdyby nie to, że mam jeszcze mrozaka to bym chyba to wszystko rzuciła. A jeszcze na dodatek dzisiejsze plany wzięły w łeb bo na obwodnicy zepsuł nam się samochód. Musieliśmy zjeżdżać i dotoczyliśmy się do mechanika. Dobrze, że mój M był ze mną bo ja nie wiedziałabym czy mam wzywać pomoc drogową, czy mogę dalej jechać

Miłego popołudnia dziewczyny!

Smerfeta
Nie martw się. Będzie dobrze.to tylko badanie które przybliży cie do marzenia. Pomyśl że to dla maluszka! Mi wycięli polip który mógł być przyczyną niepowodzeń.i teraz zarodek ma miejsce :-D Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

w pytaniach do eksperta dziecwzyna pytala o 11dpt ze ma bete ujemna. kazal powtorzyc 14dnia.

a w klinice kazali przyjsc na darmowa bete w poniedzialek

hej:)

basiu - przykro mi i współczuję...

ja mam dobre informacje:)
beta 11423:)
na usg pęcherzyk ciążowy 13,2 mm z pęcherzykiem żółtkowym:) doktorek już od początku mówił że serduszka raczej nie będzie - teraz wizyta 9 kwietnia...

Ostatnia edycja:
ema51 gratuluję i trzymam kciuki za 9 kwietnia abyś usłyszała ten najpiękniejszy dźwięk bijącego serduszka :tak:
basia-krk przykro mi, trzymaj się ...

reklama
Do góry