reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Lady_margot, współczuję. Diabelstwo zawsze pojawia się wtedy kiedy nie ma :( niestety u mnie dość często. Jak tylko zaczyna swedzieć używam plastry compeed choć nie zawsze pomagają. Ostatnio ratował mnie sonol ;) Na już wykwitniętą maś/pasta cynkowa żeby szybko zaschła. A i jeszcze maść tribiotic kiedyś mi pomogła też. Teraz zapobiegam pomadką ochronną przeciwko opryszcze ;)
(Help lips sztyft do ust)

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja po nieudanym transferze 11 dni temu dostalam okres co prawda słaby , ale to podplamianie trwa juz tyle czasu , dr powiedział że by poczekać , ale ja już sama nie wiem może coś złego sie dzieje :confused:

Cześć Dziewczyki,
Podczytuję was cały czas i nieustająco o was myśle i trzymam mocno kciuki.
Nie pisze zbyt dużo bo mam ostatnio wokół siebie pare niezbyt przyjemnych spraw, wiec nie piszę by unikać użalania :tak:
Ale nie skreslajcie mnie jeszcze proszę, odezwę sie niebawem ;-)

a co do opryszczki to zapobiegawczo polecam carmex , odkąd go stosuje odpukać mi się nie robią . A miałam je dość czesto. A polecam plastry jak tylko zaczyna swędzieć. :o

dziewczyny jeśli chodzi o opryszczke to leczcie to świństwo przed transferami bo moja kolezanka z która razem miałyśmy transfer dostała opryszczkę po transferze (juz po pozytywnej becie) i wirus zaatakował zarodek (najprawdopodobniej tak powiedział lekarz ) i serduszko dzidziusiowi stanęło. Do końca nie wiadomo ale lekarz powiedział ze opryszczka mogła być przyczyną, wiec zaleczajcie to badziewie jak najszybciej. A piszę to dlatego ze dwa lata temu mój wuje od opryszczki dostał zapalenia opon mózgowych i ledwie go odratowali.

reklama
Do góry