reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik dopiero doczytałam - super wieści przyniosłaś dzisiaj :tak: Bardzo się cieszę. Nie pisałam tego ale też bardzo się bałam że to pozamaciczna, ale całe szczęście jest to wykluczone. Trzymam kciuki za mocne serduszko :happy:

Cześć Dziewczyny!

KasiaMakaronik bardzo sie ciesze, ze dobre wieści sa od Ciebie. Trzymam dalej kciuki, aby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&

a ja dzisiaj odebralam od mojego gina zaświadczenie o ponad roku leczenia i jutro ide na wizyte kwalifikacyjną. Zobaczymy co mi powie doktor. Mam cała teczkę wyników badań od 2009 roku. Mam nadzieje, ze wystarczy. Trzymajcie kciuki jutro o 11.00. Troche sie martwię.

MARZEC:

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ema51 wysoka beta
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
18.03.2014 basia-krk transfer...

19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
24.03.2014 Kotuska wizyt, podglądanko
26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
26.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik, super że maluszek jest we właściwym miejscu. Nie przestaje trzymać kciuków teraz musi być już tylko lepiej. Twój maluszek jest leniwy i uparty wierzę że zostanie z Tobą :tak: ;)

Ale dzisiaj się dzieje...
Ema, za ogromniastą bete :tak:
Basia, za maluszki żeby wgryzły się w mamusię ;)
Kasik, żeby genetyczka dała skierowanie na inne badania i żebyście szybko mogli zaczynać kolejną próbę tym razem owocną :)
ilka, żebyś szybko mogła wrócić po swojego eskimoska :tak:
Agaawa, za wizytę żebyście się od razu zakwalifikowali i mogli szybciutko zacząć :)

Miłego dnia kobietki ;)

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, ale dziś się dużo dzieje.

KasiaMakaronik - super, że beta podrosła. Trzymam dalej kciuki, żeby kropek się rozwinął i wszystko poszło w dobrą stronę.

Trzymam też kciuki za wasze dzisiejsze wizyty. Ema - &&&& za betę, Basia - &&& za transfer:)

Byłam wczoraj na wizycie. No więc dostałam estrofem do przyjmowania znowu. Następną wizytę mam 26.03. Wtedy jak będzie wszystko ok, to poznam termin transferu, bo mam też zrobić estradiol i progesteron. Tylko nie wiem jakie powinny być prawidłowe wyniki, może któraś z Was pamięta jakie wyniki trzeba mieć przed crio?
Poza tym dowiedziałam się wreszcie jakie mam pozostałe zarodki. 4BB, 1BB, 1BB. Także wczoraj się podłamałam, że te dwa są takie słabiutkie:( Najgorsze jest, że zaczyna mi się odnawiać torbiel na jajniku i nie wiem co będzie. Do tego crio mnie dopuszczą, ale jakbym miała zacząć stymulację, to pewnie mnie nie dopuszczą. Martwię się tym, bo nie chciałabym znowu przechodzić operacji:((

reklama
Witam was dziewczynki długo się nie odzywalam ale cały czas was podczytuje :-D :-D
ANULLA-na pocieszenie mogę ci napisać,że ja transfer blastusia 1BB miałam w listopadzie i też myślałam,że się nie uda a jednak się udało bo jestem w 20 tyg ciąży :-D W sierpniu miałam podanego lepszej klasy blastusia i się nie udało a ten słabszy wygrał.Także niczym się nie martw bo każda kruszynka ma szansę :-D

Do góry