reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Musisz Kochana dać radę :-) to mi się właśnie tutaj bardzo podoba że aż czuję się życzliwość innych :tak:.
A ja dzisiaj na tramalu w pracy jakoś dałam radę :eek: ale łatwo nie było :-D

Mnie ciężka praca na razie omija Stencel pytał się na ile chcę zwolnienie aż mnie zaskoczył na razie wzięłam do następnej wizyty a potem zobaczymy .Kochana Tobie do maja też zleci czas i zaczniesz znowu i mam nadzieję ,że w końcu się uda:tak:
A co do tych wstrętnych chorób to też tego nie rozumiem czemu zawsze odchodzą Ci dobrzy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie....
Dzisiaj mam zrobić sobie zastrzyk z ovitrelle. Mam już nabitą firmowo strzykawkę, jest ona w połowie pełna a reszta to powietrze, czy muszę wypchnąć to powietrze? czy nic nie majstrować?

musisz wstrzyknąc z powietrzem :rolleyes: tak jak clexane to sa zaatrzyki podskorne nie dożylne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka_1980 miała raka, guz był chyba w macicy, z tego co zrozumiałam wykryty niedawno i w bardzo zaawansowanym stadium, z przerzutami. Na dodatek zwolnili ją z pracy i nie miała kasy dla dzieci i na materac, balkonik itp. Dziewczyny się szybciutko zmobilizowały i zorganizowały pomoc. Na forum pomoc potrzebna dla forumowiczki czy jakoś tak są nawet jej zdjęcia. Jeszcze 12 marca była aktywna na forum. Po prawej stronie macie jej zdjęcie z jedną z córeczek, z napisem "Pożegnanie", jest też wątek kondolencyjny.

Kotuska widzę, że masz spore dawki menopuru, ja też takie miałam. Ze zwolnieniem lekarskim nie pomogę bo nie brałam ale tak jak mówią dziewczyny idź do rodzinnego, powiedz o co chodzi, na pewno Ci da bez problemu.

Enni
powietrze trzeba wypuścić ze strzykawki

Do góry