reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej dziewczyny ja dopiero wróciłam z pracy i myślę że Kasia nie będzie miała nic przeciwko że Wam odpisze, otóż maleństwo jest w macicy:-), betę miała 1956 lekarz powiedział że są małe szanse ale są , ja mocno trzymam za jej maleństwo kciuki już wystarczy jej cierpień .

Ostatnia edycja:
Heiza dzięki za info :-)

KasiaMakaronik tak się cieszę kochana, że ciaża pozamaciczna wykluczona. Betka ładnie przyrosła, teraz już MUSI być dobrze :tak: Ciocia invictowa pozdrawia leniuszka nad leniuszkami ;-):-D

Cześć dziewczyny dopiero wróciłam b hcg 1958 estradiol 2002 progeseron 90,20 na usg było widać kropkę 1,8 mm powinno być już widać serce dlatego lekarz twierdzi że szanse są bardzo nikłe, ale cuda się zdarzają następna wizyta na 26 .Najważniejsze że to nie jest pozamaciczna co ma być to będzie wola nieba :tak:
dziękuje wszystkim za kciuki :tak:
dziewczyny za wasze komóreczki żeby się ładnie dzieliły a potem zostały z mamusiami;-)

Heiza ja też dzisiaj przeczytałam o Kasiulce_1980 i cały dzień chodzę do tyłu. Nie znałam jej ale przeczytałam jej ostatnie posty. Wiecie, że jak zaczęła chorować zwolnili ją z pracy? Dziewczyny z forum zbierały kasę i wysyłały jej paczki. Mój Boże dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy. Dlaczego zabierasz matkę 2 dzieci i to w tak młodym wieku. Ona była młodsza ode mnie o 4 lata :-(

W moim wieku .... miała raka, czytałam posty o tym jak dziewczyny pomagały godne podziwu . Szkoda tylko że tak strasznie to się skończyło, takie maleństwa zostały bez mamy .....:no:
Człowiek myśli że ma problemy.... nie doceniamy tego co mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Przykra historia z ta Kasiulka :’(
Życie jest takie podłe. . .

KasiaMakaronik
super wiadomości!
A ty nie miałaś hiperstymulacji?bo ja teraz dużo o tym czytam,również na innych forach i podobno przy hiperce beta przyrasta właśnie nie książkowo wręcz dziwnie!

Do góry