reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

oby sie udalo na dluzej...
mialam nadzieje ze wiecej sie zaplodni, ale moje komorki slabe (pcos) a nasienia duzo, ale mala morfologia i leniwce, normalnie jak moj maz. duzo go :p a leniwy i slaby jakosciowo bo mu sie nie chce odkad sie staramy niczego - tak na niego wplywa niepowodzenie, a siostra w ciazy i narzeka, bo slub musiala na sile brac... ehhh niesprawiedliwy nasz los, niesprawiedliwy :)

reklama
KasiaMakaronik odezwij się kochana bo jajko znoszę już :-)

Heiza może Ty masz wieści od Kasi?

Zzoska a Ty powtarzałaś dzisiaj betę? Daj znać :tak:

Ostatnia edycja:
Ema
Ewelina
A jakie macie objawy przy tej hiperce?
Bo ja mam obawy że mnie to też dopada.

Ja też czytałam że hiperka wcale źle nie wpływa na ciążę i to nie może być powód niepowodzenia, a wręcz przeciwnie, że częściej pojawia się u kobiet którym się udało

anuszka... ja też bóle głowy, poza tym bóle brzucha (choć nie wiem może to po punkcji), ponadto zwiększony obwód brzucha. do problemów z oddychaniem na szczęście nie doszło - podejrzewam że miałam łagodny stopień z powodu nie wykonania transferu - nie dostawałam dalszych hormonów, poza tym bhcg podobno też zaostrza przebieg hiperstymulacji.

Ja jestem w 2dpt

Cały brzuch boli, kłócie podbrzusza, latam do wc często i boli przy siusianiu :-(
No tak słyszałam że ciąża wzmacnia objawy
Też nie mam duszności ani nudności
A jak byłam z psem i w piekarni to ledwo szłam z powrotem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry