reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara a kiedy weselicho? Jak dobrze pójdzie to będziemy miały ivf w podobnym terminie. Z moich obliczeń wynika, że powinnam zacząć stymulację około 22-24 maja:-) Ale wiadomo co Bóg robi z naszymi planami więc mocno się nie przywiązuję do tej daty ;-)

reklama
hej dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki :) A ja mam miesiąc przerwy. okazało się że moje kiepskie samopoczucie to hiperka :( czuje sie fatalnie . mam nadzieje że szybko minie bo juz z tydzien jak sie zaczeło. :confused:
czy to mogło być przyczyną niepowodzenia ???? :mad:

Ostatnia edycja:
hej...
czekam na info od kasimakaronik...
zauważyłam że z tabelki wypadłam... ogólnie czuję się jakoś przybita - chyba przez to wietrzysko...
powiedzcie mi czy przed betą powinnam się jakoś inaczej czuć...w sensie objawów?? bo beta jutro a ja taka jakaś bez wiary od wczoraj juz w ogóle...
może przez to że od męża wróciłam i tak sama w domu przesiaduję... ech...byle do jutra dotrwać jakoś...

ewelina... ja też miałam lekką hiperkę, przez co transferu w ogóle nie miałam...dopiero teraz, życzę szybkiego powrotu do formy...z tego co pamiętam z rad koleżanek dużo wody i białka:)

Ostatnia edycja:
MARZEC:

17.03.2014 Anulla wizyta
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ema51 wysoka beta
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
18.03.2014 basia-krk transfer...
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
26.03.2014 Tajger histeroskopia
27.03.2014 anuszka wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
dzieki ema mam nadzieje ze szybko minie bo samopoczucie bardzo kiepskie w pracy wszystko leci z rak wogole nie mam sily i wszystko mnie boli.
Trzymam kciuki za ciebie :rolleyes:

ja slyszalam ze hiperka to cudowny stan dla dzieciakow - bo maja odpowiednie srodowisko...
a dziewczyny kiedy wy robilyscie weryfikacje? ja mam jedna bete gratis programowa 31 marca

ja na karcie do transferu mam napisane zeby nie uzywac perfum. a dziewczyny tyu pisaly zeby myslo tez szare kupic, podobno dzieciaki nie lubia zapachow.
ale ja poprzednio mialam perfumy i zapachowy zel do mycia i sie udalo. wiec teraz to juz takie wydziwianie, ze moze pomoge. boje sie cholernie

reklama
Do góry