reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna nie strasz mnie ta chlamydia:/ ,ale to chyba robią wymaz z szyjki tak ??? Bo miałam cos pobierane ,ale czy to to jest to nie wiem ,zapytam sie przy wizycie ... Czyli za miesiąc juz możecie startować dobrze zrozumiałam ??

Kasia Makaronik kurczę myślałam ze juz wszystko ok bedzie ,ze nie bedziesz musiała wiecej sie stresowac,ale najważniejsze ,ze walczysz i mam nadzieje ze maluszek w końcu sie rozpędzi ;) mocno trzymam kciuki...

reklama
ilka_a ja mialam tez wymaz robiony na chlamydie ale tez zrobilam sobie z krwi... wyniki mam dobre jak i te z wymazu.... ;-)

Makaronik a jaka mialas poprzednia bete tzn w ktorym dniu cyklu robilas?:-)

anuszka jestem ze slaska a ty? hmm moge spróbowac powiedziec co i jak...

Kasik - wyliczyłam sobie, że @ ma być w tym tyg, chyba na weekend. Muszę być na wizycie między 1 a 5 dc. No ale, że poprzedni okres trwał długo, to obawiam się, że może mi się teraz wszystko poprzesuwać. A nie rezerwowałam wizyt na 2 tyg, bo nie wiedziałam, że tak mi wypadnie, trudno jak coś to przełożę w poniedziałek na późniejszy termin.

KasiaMakaronik, trzymam kciuki żeby beta jeszcze wzrastała i ciąża rozwijała się prawidłowo. Szkoda, że musisz dalej czekać i kolejny tydzień w nerwach. Ale najważniejsze to wierzyć, że będzie dobrze:-)

Genna eh jak nie urok to…. No cóż, przynajmniej doktor dokładnie sprawdził jakich badań mu jeszcze trzeba. Musiałaś płacić za chlamydie? Gubię się, za co się płaci :confused: Mąż też ma zrobić badanie na chlamydię? No i co z torbielką? sama ma się wchłonąć? aaaa no i jeszcze mam pytanie, czy można już rejestrować się do doktorka? Tydz temu nie mogłam bo nie było grafiku rozpisanego. Eee ale Cię zarzuciłam pytaniami :sorry:

Anuszka dziwnie prowadzą Ci stymulację :baffled: A jakiej wielkości masz pęcherzyki?
KasiaMakaronik – powoli ale do przodu :tak:

Ostatnia edycja:
Olusia
Ja też pochodzę ze śląska ale mieszkam w Wa-wie.
Napisz instrukcje jak znajdziesz chwilę, ale myślę że mój mąż się nie zdecyduje, będę musiała kogoś szukać. na innym forum babeczki z mojej kliniki piszą że były w nocnej pomocy lekarskiej bo też miały pregnyl.

Smerfeta
Z tego wszystkiego ani pani dr mi nie powiedziała ani ja nie zapytałam jakiej są wielkości. Kurde no widzisz.
Mówisz że dziwna stymulacja?
Czemu?

Anuszka bo dziwna jest ta ostatnia końska dawka menopuru, tak jakby chcieli na szybko odwalić sprawę zamiast pociągnąć stymulację jeszcze ze 2 lub 3 dni. Ale mogę się mylić, ekspertem nie jestem :no: Dlatego pytałam o wielkość pęcholi, bo może faktycznie pozwalają szybko zakończyć stymulkę

cześć kobitki już jestem z wami:-)
Dziś jest 19 doba po transferze b hcg 358,1 estradil 2325 progesteron 99,75 profesorek powiedział że beta jest za mała żeby było widać pęcherzyk musi być 1000 przynajmniej jak wspominała wam Iza przyrost jest za mały może być tak, że nadrobi trochę ale szansa na to że się ciąża utrzyma to 10% też nie wykluczona ciąża pozamaciczna i znowu szlak mnie trafi
Czekaliśmy dziś strasznie długo ogólnie panowało zamieszanie w tej rejestracji nie mogli sobie poradzić taka zrobiła się kolejka
Weszliśmy do gabinetu a tam dwóch i znów się czułam jak królik doświadczalny:baffled:
Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim,o tych wynikach
leki mam brać nadal i za tydzień przyjechać ,chyba chcą tylko kasę wydrzeć ile się da bo dziś się tyle dowiedziałam co nic
Zrobię sobie betę w czwartek zobaczę jak rośnie a jakby miała około 1000 to pójdę do nas do ginka
Co wy sądzicie o tym

reklama
Do góry