reklama
Kotuska chociaż mi nikt nic nie powiedział oficjalnie, jedynie moja szefowa jest w temacie i była zdziwiona jak mnie zobaczyła w pracy, ale reszta chociaż "oficjalnie" nie wie to miałam wrażenie że chcieli dokładnie powiedzieć jak napisałaś .
Nikt nas tak nie zrozumie jak my same wzajemnie. Myślę, że nawet nasi mężowie do końca nie wiedzą co w nas siedzi . Tym bardziej, że nie jednokrotnie płacze sobie po kątach bo nie chcę go jeszcze moim płaczem obciążać dodatkowo.
Jestem z wykształcenia psychologiem i powiem Wam, że najlepiej rozmawia się z obcymi, a jeszcze lepiej obcymi, którzy mają takie same doświadczenia
Jestem z wykształcenia psychologiem i powiem Wam, że najlepiej rozmawia się z obcymi, a jeszcze lepiej obcymi, którzy mają takie same doświadczenia
Anuszka ja pracuję w szpitalu, ogólnie to jest to inne środowisko i do takich problemów się podchodzi inaczej ale zawsze znajdą się w każdym środowisku osoby które nawet nie chcą zrozumieć problemów innych, a nawet mają z tego jakąś dziwną satysfakcję .
dopiero zaczęłam protokół wiec ciężko mi ocenić. Na razie profesor pasuje mi, panie w recepcji tez miłe ( profesor ma swoją rejestracje). Jakos tak czuje się póki co bezpiecznie, mam wrażenie ze mój lekarz wie co robi. Jaki będzie efekt to zobaczymy. W Gamecie podobno robi się coraz mniej pacjentek. W sumie to nie wiem czy podjęłam dobrą decyzje, ale na raze nie żałuje.Kotuska widzę że Ty zmieniłaś klinikę , jesteś zadowolona z Invicty ?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
kasik36 masz racje w 100% mozemy wspolnymi silami napisac doktorat he he ...:-)
KasiaMakaronik betaladnie przyrosla... czekamy do poniedzialku... :-)
KasiaMakaronik betaladnie przyrosla... czekamy do poniedzialku... :-)
ewelina.br
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-)
Witam wszystkie nowe koleżanki
KasiaMakaronik Twoja beta faktycznie bardzo dziwnie i 'nie-książkowo' przyrastała ale różnica pomiędzy dwoma ostatnimi jest wg. mojej wiedzy idealna więc trzymam kciuki - mam nadzieję że to faktycznie jak go wszyscy już nazywamy meeega leniuszek :-)
ewelina.br tak jak Kasik pisała - ja też jestem zdania że przy 5-dniowym zarodku w 7dpt zazwyczaj beta jest wyższa. Mi też zdarzało się robić w tym dniu i oczywiście zawsze i tak powtarzałam w 10dpt bo tylko to będzie na 100% pewny wynik i na podstawie zrobionego wcześniej nie można w żadnym wypadku podejmować decyzji - słyszałam na forum że zdarzały sie przypadki zerowej/bardzo niskiej bety w 7dpt i ciąża potwierdzona betą w 10dpt czego Tobie również życzę
Dopisuję się do tabelki - huraaaa
MARZEC:
07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
10.03.2014 AniaM81 wizyta usg
10.03.2014 KasiaMakaronik wizyta - USG leniuszka
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
dziekuje , dobrze ze mozna tu wszystko wypisac zawsze to jakas ulga bo wy rozumiecie co i jak a inni .......... mam nadzieje ze mozje przeczucia sie nie sprawdzą.
reklama
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczyny widzę, że zapoczątkowałam dzisiaj nieświadomie trudny temat Nie było łatwo, znajoma w 6 miesiącu ciąży, niby ciąża zagrożona ale świruje w domu więc wyrwała się na 3 godzinki. Jakoś dałam radę. Ciąża z wpadki, jak wszystkie ostatnio w moim otoczeniu. Jeszcze nigdy nie było tyle ciąż w koło mnie. Mam już prawie 38 lat więc moje koleżanki mają już duże dzieci a tu nagle wszyscy nasi znajomi będą mieli dziecko albo właśnie niedawno im się urodziło. Najczęściej są to nowe związki, starszy facet i młoda kobieta. Wiem, że nie powinnam w ten sposób ale już wiele razy nie wytrzymałam i powiedziałam mojemu M, że jak tak bardzo chce to musi też sobie znaleźć młodszą o pół wieku dziewczynę. To tak bardzo boli ... Przepraszam ale dwie lampki wina zrobiły swoje ...