reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity ,KasiaMakaronik zaciskam kciukasy chociaż wiem ze to juz tylko formalność ,bo betka na pewno pięknie rośnie ;)

Ja skolei walczę ze sobą zeby sikanca nie zrobic :/

Ostatnia edycja:
reklama
Ale tu się dzisiaj dzieje :)
A jutro już nie wspomnę, kciukasy x4 :tak: Infinity musi byc dobrze będzie ładna betka i proszę mi tu maluszka nie stresować &&&&&& masz jakieś mrozaczki?
Ilka wytrzymaj jeszcze ten jeden dzień i zrób betkę, test może jeszcze nie wyjść, co nic nie oznacza a będziesz się tylko niepotrzebnie niepokoić, będzie dobrze :tak:

KasiaMakaronik,
niech betka jutro będzie piękna i wysoka

Ema, Basia-krk , powodzenia &&&&&&&&
Smerfetrko, AniuM jestem z wami myślami i mocno wierzę że pojutrze pojawi się uśmiech na waszych buźkach:-D

Ostatnia edycja:
oj i w końcu jutro wizyta...
mam tylko nadzieję że doktorek stwierdzi że wszystko jest ok i że mój criotransfer będzie za 5 dni...w dzień kobiet:) niech to już się wszystko ruszy bo najgorsze jest czekanie...a czekamy od punkcji grudniowej...
więc liczę na kciuki od was wszystkich :)
i oczywiście swoje będę zaciskać za jutrzejsze bety przede wszystkim:)
malwisia - gratulacje!!
kasik - przykro mi bardzo... ale ważne że zbierasz siły na potem:)
miłego wieczoru - ja zaraz wanna i spać - żeby już jutro było:)

Kasik witaminę D3 kupiłam w normalnej aptece. Po prostu poprosiłam o D3 w niskiej dawce, otrzymałam D3 1000 j. Dopiero później dowiedziałam się, że powinnam szukać środków spożywczych a nie suplementów diety... Zrobiłam przegląd swoich aptecznych zakupów no i okazało się, że jedynie witamina D3 jest środkiem spożywczym. Wszystko inne co kupowałam to suplementy diety (czyli koenzym, omega, magnez itd...)

Infinity nie martw się brakiem objawów. Ja miałam jakiekolwiek objawy dopiero przy becie wynoszącej ok 20 tys... co prawda była to ciąża pozamaciczna ale w macicy tworzyło się już łożysko. Trzymam bardzo mocno kciuki za wysoką betę :tak:

Ema powodzenia jutro
KasiaMakaronik Twoja jutrzejsza beta to juz będzie tylko formalność i mocno w to wierzę

Dobrej nocy
:happy:

KasiaMakaronik Twoja jutrzejsza beta to tylko formalność więc nnic innego się nie spodziewam jak książkowego przyrostu:tak::-)

Infinity wielgachne kciukasy za pozytywną betę :tak::tak::tak:

Smerfeta a mogłabyś mi napisać nazwę Twojej witaminy D3, tzn firmę? Nie kusi Cię sikacz? Myślę, że już dzisiaj by wyszła ładna kreseczka a jutro to nawet tłuściutka powinna być. Jak się nie mogę doczekać Twojego wyniku, prawie tak samo jak swojego :-)

AniaM
a Ty robiłaś betę po kryjomu albo sikacza? Jak nastawienie? Kciuksy będę trzymać już od dzisiaj :-)

Ema kciukasy, żeby jutrzejsza wizyta przebiegła po Twojej myśli :tak:

reklama
Do góry