reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Bibi,Waneska witajcie w naszej kopalni wiedzy :)

Dopiero wróciliśmy do domku po cudownym dniu :) jestem padnieta ,ale musiałam wejść i poczytać co u was to juz u mnie uzależnienie ;)

Kasik głowa do góry , wierze ze bedzie dobrze i wsród nich jest ten który zostanie juz z Tobą :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki nie chce zapeszać, rany aż mi sie ręce trzęsą, wszystkie dzielą się dalej. Mam teraz jeden 4 komórkowy, jeden 6 i dwa 8 :-D , ale najważniejsze, że jeden z tych 8 komórkowych podciągnął sie do klasy B :-)

Kasik koniecznie daj znać co u ciebie. Tez pewnie zaraz zadzwonią.

a ja jeszcze o moim protokole. super sa te slajdy.
ja mialam DIPHERELINE SR czyli cykl z agonista, a nie z antagonista. no i w sumie wszystko ze slajdow sie zgadza :D

Dani widzisz nie potrzebnie sie denerwowalas, super kochana :) teraz zostało trzymać kciuki za transfer i wysoka betke ,wiec juz zaciskam :)

Danii super wiadomość, nie denerwuj się kochana i uwierz w siłę swoich zarodków :-)

Dziewczynki spieszę się donieść, że powróciła iskierka nadziei :-) Z 3 pobranych kumulusów były 3 dojrzałe komórki i 2 się zapłodniły :tak::tak::tak: Teraz modlę się, żeby ładnie się dzieliły i dotrwały do 5-tej doby :zawstydzona/y:

Kasik aż się poryczałam ze szczęścia :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
3 mam nadal wielgachne kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dani a ty masz na dupę że nie wierzysz w swoje maluchy i czarnowidztwo uprawiasz !!!!!!!

reklama
Do góry