reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ciekawe, czy na pierwszej wizycie po transferze będzie widać pecherzyk? Oj te czekanie, myślenie, czy wszystko ok- ciężko będzie:) ale wierzę, że już teraz musi być tylko lepiej:) Powodzenia i wysokiej betki życzę:) a progesteron badalas?

reklama
DW87 gratuluję!!!! Co do pęcherzyka, to widać go ok 21 dpt. Jak ja byłam 14 dpt to nie było jeszcze widać nic i po 2 tygodniach jak pojechałam do kliniki to zobaczyłam maluszka z bijącym serduszkiem.

Infinity, Majkaa bardzo mi przykro dziewczyny.

Dziewczynki mojemu doktorkowi udało się wcisnąć mnie na wizytę w poniedziałek, z czego bardzo się cieszę. Tak więc już za 3 dni będę wiedziała czy zaczynam drugą i mam nadzieję ostatnią stymulację w moim życiu :-)

Przy okazji dziewczynki gdybyście mogły aktualizować swoje sygnaturki, wówczas będzie nam łatwiej rozmawiać. Zwłaszcza tym, które są na kilku forach i trochę się gubią czasami, tak jak ja :zawstydzona/y:

Odebrałam wyniki kariotypów - prawidłowe :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mojemu doktorkowi udało się wcisnąć mnie na wizytę w poniedziałek, z czego bardzo się cieszę. Tak więc już za 3 dni będę wiedziała czy zaczynam drugą i mam nadzieję ostatnią stymulację w moim życiu :-)

Przy okazji dziewczynki gdybyście mogły aktualizować swoje sygnaturki, wówczas będzie nam łatwiej rozmawiać. Zwłaszcza tym, które są na kilku forach i trochę się gubią czasami, tak jak ja :zawstydzona/y:

Odebrałam wyniki kariotypów - prawidłowe :-)

Kasik w takim razie trzymam kciuki za wizytę u lekarza i byś rozpoczęła stymulkę. Ehh te emocje temu towarzyszące są niesamowite ;), ja byłam najpierw przeszczęśliwa jak nas lekarz zakwalifikował do rządówki, potem jak zaczynaliśmy stymulację, zaś jak lekarz powiedział datę punkcji, poźniej transferu. Powiem że super wspominam styczen, cały był pełen niespodzianek i niewiadomych. Ale największą niespodziankę mam nadzieję że zobaczę w piątek na wyniku bety ;-). Nie mogę się doczekać, a zarazem strasznie się boję...

Ostatnia edycja:
Karusia trzymam kciuki za jajeczka:-)! Będzie dobrze!
Montana a jak się czujesz? Cokolwiek odczuwasz?

kasik36 dziekuję za kciuki ;-), aaa i zobaczysz ze teraz zapłodni się duzo komórek, bedzie dobrze :-)
Karusia28 kciuki za punkcję, napisz potem jak poszło ;)...

DW87
kochana powiem Ci że sama już nie wiem czy coś czuję, czy nie czy to tylko takie psychiczne nakrecanie. Ale od dnia punkcji codziennie rano przed wstaniem z łóżka mierzę sobie temp, cały czas utrzymywała sie 37,1- 37,2, wczoraj w 3dpt mialam 36,9, dziś w 4dpt 37,3. Tyle ze mierzę pod pachą a niektórzy mówią, że nie jest to az tak wiarodajne mierzac w tym miejscu.... Po transferze piersi nie bolały mnie az tak jak podczas stymulacji, a od pt znowu ich dotknąć nie mogę, mąż się nawet uśmiecha że troszkę się zmieniły, ale mi sie wydaje ze to pewnie przez te hormony. Kurcze jeszce 5 dni do testowania, tak się boję...

reklama
Kasik to super, znowu ruszysz z kopyta :). Tym razem będzie dobrze- zobaczysz. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Przesyłam fluidki :tak:.

Do góry