Agusiapela
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny. Dziś dopiero 4 dpt od transferu a ja wariuję! Chyba oszaleję z tej niepewności, naprawdę nie wiem jak Wy to wytrzymywałyście, podziwiam was za to Wczoraj (według zaleceń) robiłam badanie progesteronu, wyszło 10,0 ng/ml i chyba nie jest za dobrze bo dr kazał zwiększyć dawkę duphastonu z 3 tabl./dobę do 6 czyli teraz biorę duphaston 3 razy dziennie po 2 tabl. Oprócz tego 3 razy dziennie 1 tabl estrofemu i 3 razy 4 tabl. luteiny (dowcipnie ) Mam do Was pytanko, czy przed badaniem progesteronu zażywałyście normalnie dawki leków, które miałyście przepisane? Ja pojechałam na pobranie krwi rano i dopiero po powrocie z badania zaaplikowałam sobie wszystkie leki, może dlatego ten progesteron taki niski mi wyszedł?
Dziewczyny ja naprawdę nie wytrzymam do tego 13-tego grudnia, to jeszcze całe dłuuugie 5 dni, chyba zrobię bętę wcześniej. Co radzicie? Robić betę w 7dpt, czy czekać do 12dpt jak zalecił mi doktor? Dodam jeszcze, że chyba nie mam żadnych objawów ciąży, oprócz bolących i twardych piersi nic... No czasami poczuję jakieś kłucie w brzuszku, a dziś miałam taki chwilowy nagły ból, ciężko określić co to było...
Angella-kochana ja do samego 7dpt nie miałam żadnych objawów oprócz w 3dpt ból cycuchow cały czas a od 4dpt bol krzyża dopiero w 7dpt zaczął mnie dziwnie boleć brzuch (jak ból owulacyjny)i postanowiłam zrobić betę .W 9dpt miałam plamienie implantacyjne.Każda kobieta przechodzi ciąże inaczej.Możesz zrobić sobie betę w 7dpt mi wyszła i też miałam podaną blastke.W 7dpt wyszedł mi pozytywny sikaniec z drugą jasną kreseczka a dziś powtorzylam i obie są tłuste.Mi sikaniec wyszedł bo beta mi wyszła wysoka.A twój ból brzucha o niczym złym nie musi świadczyć a wręcz przeciwnie gdyż zarodek się wgryza w mamusie Fluidki kochana przesyłam i trzymam kciukaski
Ostatnia edycja: