reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

23 wrzesnia złożyłam papiery w klinice po 2 tyg zadzwoniłam i nadal nic nie wiedzieli, zadzwoniłam do MZ i powiedzieli ze mam jeszcze poczekać a jak nie bedzie decyzji to zadzwonić jeszcze raz do MZ, po miesiącu od złożenia pisma w klinice zadzwoniłam do niej i ani w recepcjipowiedziala ze toMZma sie ze mną kontaktować a 2 tyg wcześniej mówiła zupełnie cos innego , wieczadzwonilam do MZ i pani powiedziała ze sprawdzi i oddzwoni, po chwili oddawania i mówi ze nie dostali pisma wrrrrrr, powiedziałam jej ze za chwile mam wizytę u nowego potencjalnego realizatora i powiedziała ze pomoże mi wszystko szybko załatwić, kazał napisać pismo, skan z podpisem rozesłał na e-mail lub faksem a dodatkowo pismo tradycyjna poczta dostac, szybko zrobiłam i na drugi dzien od wysłania e-maila pani zadzwoniła ze wszystko załatwiła, więc nie wiem ile normalnie to wszystko trwa bo ja lubię sobie komplikowac rożne sprawy :)

Smerfetko tak u samego szefa szefów :) moze czegoś sie dowiem bo wiem ze tydzień temu dr k był na rozmowie z dr W :)

reklama
Kasik36 wyczytalam na inseminacji ze babcia twojego M zmarła, współczuje , ktos umiera by zrobic miejsce dla nowego życia więc moze........
Przypadek lawedowego snu mi tu przychodzi do głowy, kilka dni przed punkcja zmarla babcia męża lawendowego snu a im sie udało zaciazyc, taki znak, więc 3mam mega kciuki za was:)

Anuszka a nie mogą cię zakwalifikować teraz i będziesz czekała na swoją kolej do stymulacji jak dostaną pieniądze? Ja teraz zapisuje sie w kolejkę i tez czekam na nowy przydział finansowy

Smerfeta a Twoja klinika jest czynna w niedzielę? Jejku jesteś już tak blisko, super :-) i z Gizas idziecie łeb w łeb :tak:

Genna
rzeczywiście, pamiętam jak Lawendowy o tym pisała. A propo to co u niej, udziela się na którymś forum bo u nas dawno jej nie było.

Przypominam, że dzisiaj o 22:30 kolejny odcinek serialu In vitro czekając na dziecko na TLC.

Ostatnia edycja:
Ten głupi dr powiedział że nie.nie zakwalifikowałby nas!ja mówiłam mu że mogę poczekać nawet do września ale chce być dziś zakwalifikowana! no a on cały czas twierdził właśnie że i tak przed stymulacja będę musiała mieć te 'świeże' badania!

No ale mam czerwoną pieczęć na dokumentach!

Dr wbił nam czerwoną pieczątkę w dokumenty:zakwalifikowano MZ
myślałam że każdy tak ma :-D
jutro zadzwonie do mojej kliniki, do novum i MZ

reklama
Ja nie widziałam takiej pieczątki :) czyli jesteście zakwalifikowani tylko czekać na kasę, kurde nie rozumiem juz, chyba ze chcą pomoc swojej klinice w Gdyni bo nie maja chętnych , i mogą odebrać im cześć dofinansowania

Do góry