genna
Fanka BB :)
23 wrzesnia złożyłam papiery w klinice po 2 tyg zadzwoniłam i nadal nic nie wiedzieli, zadzwoniłam do MZ i powiedzieli ze mam jeszcze poczekać a jak nie bedzie decyzji to zadzwonić jeszcze raz do MZ, po miesiącu od złożenia pisma w klinice zadzwoniłam do niej i ani w recepcjipowiedziala ze toMZma sie ze mną kontaktować a 2 tyg wcześniej mówiła zupełnie cos innego , wieczadzwonilam do MZ i pani powiedziała ze sprawdzi i oddzwoni, po chwili oddawania i mówi ze nie dostali pisma wrrrrrr, powiedziałam jej ze za chwile mam wizytę u nowego potencjalnego realizatora i powiedziała ze pomoże mi wszystko szybko załatwić, kazał napisać pismo, skan z podpisem rozesłał na e-mail lub faksem a dodatkowo pismo tradycyjna poczta dostac, szybko zrobiłam i na drugi dzien od wysłania e-maila pani zadzwoniła ze wszystko załatwiła, więc nie wiem ile normalnie to wszystko trwa bo ja lubię sobie komplikowac rożne sprawy
Smerfetko tak u samego szefa szefów moze czegoś sie dowiem bo wiem ze tydzień temu dr k był na rozmowie z dr W
Smerfetko tak u samego szefa szefów moze czegoś sie dowiem bo wiem ze tydzień temu dr k był na rozmowie z dr W