reklama
To co dziewczyny jutro wielkie testowanie ?Ja też czekam do niedzieli, raczej jutro na ten moment nie planuje nic testować. Ale mi to zleciało bardzo szybko, bo mam nawał w pracy i nawet nie mam czasu myśleć za bardzo. A jak Twój progesteron, dodał Ci lekarz prolutex w końcu?
Gosia0132
Fanka BB :)
Ja skończyłam na tych. Wszystkie inne robiły mi siniaki :/Transfer w piątek estradiol podskoczyło do góry nie jakoś super ale wystarczająco, spytałam czy to wystarczy powiedział spokojnie. No to czekamy od jutra progesteron. Muszę jechać po leki. Prolutex coś pisałyście kiedyś o strzykawkach żeby mieć inne, czy to dotyczyło innego leku.
Załączniki
Karpatka89
Fanka BB :)
Hej hej a dziękujemy, u nas dobrze, synek chodzi już drugi rok do przedszkola, w sierpniu skończy 5 lat i jest małym rozrabiaką bywa slodziakiem i tak stwierdziliśmy, że skoro mamy możliwość refundacji to porwiemy się od nowa na całą procedurę i zobaczymy.witaj i tutaj Karpatko chyba się znamy - jak synek? Ja aktualnie jestem po transferze -
Dziś 2dpt
Widziałam w postach ze podchodziłaś do transferu i oczywiscie mocno mocno trzymam kciuki żeby Wiktorek miał rodzeństwo! wy z tego co kojarzę macie chyba z 10 zarodków? także będzie miał rodzeństwo na pewno pytanie jak liczne
Agunia1401
Moderator
Dziękuję wysyłam zdjęcie mężowi i niech kupi właściweSuper! <3
Do prolutexu musisz dokupić strzykawki i po dwie igły - jedna długa i gruba do wyciągania leku z fiolki, a druga do wstrzyknięcia w skórę. Ja do wstrzykiwania w skórę polecam któraś z tych ze zdjęcia. Miałam chudsze/krótsze i bardziej bolało bo dłużej wstrzykiwanie trwało.
Już poprosiłam męża żeby wziął te co Motylkowa napisała, jak się u mnie nie sprawdzą będę atakować następne. U każdego inaczej działa.Ja skończyłam na tych. Wszystkie inne robiły mi siniaki :/
A do kiedy bierze się zaszczyki Prolutex?
Agunia1401
Moderator
Ten rocznik 2020 z kim nie rozmawiam każdy mówi że rozrabiaki mam dwie koleżanki z czego jednej to czwarte dziecko z tego rocznika to taka rozrabiara że szokHej hej a dziękujemy, u nas dobrze, synek chodzi już drugi rok do przedszkola, w sierpniu skończy 5 lat i jest małym rozrabiaką bywa slodziakiem i tak stwierdziliśmy, że skoro mamy możliwość refundacji to porwiemy się od nowa na całą procedurę i zobaczymy.
Widziałam w postach ze podchodziłaś do transferu i oczywiscie mocno mocno trzymam kciuki żeby Wiktorek miał rodzeństwo! wy z tego co kojarzę macie chyba z 10 zarodków? także będzie miał rodzeństwo na pewno pytanie jak liczne
Katarzyna1588
Początkująca w BB
Brunatne plamienie w 2 dpt, czy to normalne? Nie mam zaleceń od lekarza na suplementację progesteronu
amusedxxx
Moderator
ja miałam insulinowki małe i mi się cały prolutex nie mieścił, jak kupisz o odpowiedniej pojemności to pewnie. A jakby co można dokupić same igły takie maleńkie praktycznie jak do insulinowek.Do prolutexu dobrać możliwie jak najcieńsze igły, chociaż mnie i tak za każdym razem bolało. Nienawidzę go
A można używać do niego tych strzykawek insulinówek? Mają takie cienkie igiełki. Tylko zastanawiam się czy się sprawdzą.
reklama
amusedxxx
Moderator
Az lekarz powie, ze możesz odstawićDziękuję wysyłam zdjęcie mężowi i niech kupi właściwe
Już poprosiłam męża żeby wziął te co Motylkowa napisała, jak się u mnie nie sprawdzą będę atakować następne. U każdego inaczej działa.
A do kiedy bierze się zaszczyki Prolutex?