reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Gonia, dziękuję, czuję się wyśmienicie.
Na razie, to prócz bolących i powiększonych piersi, żadne objawy mnie nie dopadły. W piątek w pracy poczułam lekkie mdłości, ale za moment przeszły.
A dzisiaj, po wizycie, kupiłam sobie śledziki w occie, żeby poczuć się w ciąży ;-)
Mój mąż się ze mnie śmiał, że mogłam je zjeść z czekoladą. Wtedy dopiero byłoby na 100% ciążowo :-D:-D:-D

Karusia kciuki zaciśnięte, ty już pewnie po, leżysz na łóżeczku i się wybudzasz;-) Jak będziesz na siłach to zdawaj relacje.
Lawendowy cieszę się razem z Tobą, to musiało być niesamowite uczucie, na samą myśl o tym ryczeć mi się chce - ze szczęścia:-)

reklama
Karusia będzie dobrze, chwila moment zaśniesz i jak się obudzisz będzie po wszystkiemu :-)
Kachna wysiaduj dalej ładne jajeczka ;-)
Darka super wynik, ładna z Ciebie kurka nioska:-). Wiesz już kiedy będziesz miała transfer?
Lawendowy najpiękniejszy dźwięk na świecie:happy:. Teraz, niech Twoje maleństwo rośnie duże i zdrowe:-).

A ja kochane dziś mam 7 dc, tylko gdzie mój optymizm? Jestem strasznie rozmanierowana i ciągle chce mi się ryczeć :eek:, do tego boli mnie brzuch jak na @ :no:.

Do góry