reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy życzę smacznego hehehh, śledzie z czekoladą...mniam mniam :p Dużo zdrówka i szybko nas pozarażaj!!!:happy:
Karusia powodzonka!!!!
Ja dziś jadę do Gamety na spotkanie z anestezjologiem, trzymajcie kciuki żebym juz w końcu coś się u nas ruszyło!
Milego dnia dziewuszki :)

reklama
Gonia, trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą randkę z anestezjologiem :tak::-D:tak:
Na pewno coś się ruszy!!!

@mika, dzisiaj jest Twój 7dpt, a nie 7dc :-)
A brak optymizmu to rzecz normalna, bo każda z nas się martwi i chce, żeby się udało. uszy do góry :-)

Lady_margot, czy może jeździsz do kliniki w gdańsku - Invicta? Orientujesz się czy są jeszcze miejsca na ten rok jeśli chodzi o 1 wizytę? Dopiero w następnym tyg mam możliwość zadzwonienia tam, to się upewnię

Anulla28, jak ja byłam w Invicie 2 tygodnie temu, to wiem, że jeszcze były miejsca na ten rok, bo była dziewczyna i przyjechała na normalną wizytę u ginekologa, a jak wyszła to już za tydzień miała wizytę kwalifikacyjną. Najlepiej zadzwoń i się zarejestruj, a jak nie masz możliwości, to ja będę w Invicie 01/10 i mogę się podpytać (tylko mi przypomnij w poniedziałek).

Kurczę napisałam długiego posta i mi wcieło, to samo wczoraj zrobiłam:wściekła/y:Skróce tylko wypowiedź to Angelii bo już mam nerwa jak pisze to samo 3 raz

Angela
obawiam sie że twoje amh może cię zdyskwalifikować z programu a jak wpisą ci dyskwalifikację to już koniec:zawstydzona/y:radziłąbym ci powtrórzyć badanie jeszcze raz w 2-3 dniu cyklu w innym laboratorium polecam Diagnostykę bo masz wynik online i krótko sie na niego czeka-koszt to chyba 160 zł. Bez zażywania antyków bo to wpływa na wynik. Ja rok temu przed pierwszym ivf miałam 0,4. Teraz sporóbowałam i zbadałam jeszcze raz wlasnie w 2 dniu cyklu i wyszło mi 0,75. Dzięki temu udało nam sie dostać do rządówki. Mój dr zareagował ok bo powiedział że on tamtego starego wyniku nie widział i że mam go zniszczyć a on ma podkladkę do mZ z aktualnym wynikiem.

Kurczę nie wiem czy nie pomyliłam nicków-nie wiem czy Angela czy Anula.... ale czytałam post o dziewczyni z AMH 0,5

reklama
Giza - tak to ja mówiłam o AMH 0,5. Tylko gdzie jest to labolatorium o którym mówisz? Planowałam zrobić jeszcze raz ale w Gdańsku w Invicie.
@mika, ok dzięki przypomnę się jeszcze, chyba że wcześniej sama będę miała możliwość zadzwonienia tam.

Do góry