reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Karusia mi też wydaje się, że szybko, ale lekarz powiedział, że ja będę miała transferowane w drugiej dobie- ufam mu, chyba wie co robi. Ja jestem w szoku, że tak dobrze czuję się po punkcji, więc się nie stresuj, na pewno będzie dobrze.
Kwiatuszek to ładny wynik, a wiesz już kiedy punkcja by się odbyła?

reklama
Karusia nie denerwuj się. Jesteś w programie, udało Wam się, to połowa sukcesu. Teraz myśl pozytywnie i będzie dobrze:)
Ja dopiero mogę za tydzień dzwonić po klinikach, także stresuję się wizytą u lekarza i potem czy będzie termin na pierwszą wizytę w jakimś normalnym czasie, a nie za np. pół roku. Dobrze, że PiS nie jest przy władzy i wybory są w 2015 r to może uda mi się jeszcze załapać:)

ja też się boję zastrzyków. Musiałam po operacji rok temu przyjmować zastrzyki też w brzuch, to mąż mi robił, bo ja sama nie byłam w stanie. Ale teraz nie będę miała męża przy sobie. A tak w ogóle to nie wiedziałam, że faceci też tyle badań robią. Myślałam, że tylko badanie nasienia.

Anulla może się jeszcze załapiesz na refundowane leki?
u mnie jeszcze mąż musiał robić na mukowiscydozę, a teraz o dziwo dr nasienia nie zlecił, a ostatnie badanie mamy z marca.

anulla to tak jak mnie, a że jestem pracownikiem służby zdrowia i z zebraniem kasy na leki do stymulacji będę miała trochę problemu :(

reklama
Do góry