reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Antoś mnie nie kopał tylko wsadzalam syrki w prawy bok i odczuwałam to jak mocniejsza kolkę. Liczę na to że i tym razem będzie łagodnie:)

reklama
Hej hej :)
U nas też wszystko w porządku, córcia rośnie i rozwija się super :) ...mamy 2 ząbki, multum pomysłów w sekundzie i stoimy samodzielnie w łóżeczku hehh. Od czasu do czasu lekki kaszelek lub katarek nas nawiedzi, ale nie groźnie :) i ogólnie czas leci nieubłaganie :(

Hej hej :)
U nas też wszystko w porządku, córcia rośnie i rozwija się super :) ...mamy 2 ząbki, multum pomysłów w sekundzie i stoimy samodzielnie w łóżeczku hehh. Od czasu do czasu lekki kaszelek lub katarek nas nawiedzi, ale nie groźnie :) i ogólnie czas leci nieubłaganie :(

No to tylko się cieszyć :)

24magda09 - a u Ciebie? Czekamy na relacje :).

Hej dziewczyny. Wyniki dostałam dopiero wczoraj. Wynik wyszedł 1:3745 także jest dobrze ☺☺ ale dziś u mnie odkryli jakiś ubytek w bliźnie po cc. Ma on 3x1.5cm i będzie się ponoć stale powiekszal. Po 30 tc jest to niebezpieczne i możliwe że będę musiał iść szybciej na co. Muszę prowadzić oszczędny tryb życia. Stale jakiś problem u mnie dziewczyny.

24magda09 - o, to Pappa wyszła dobrze. A ten ubytek, tzn. że blizna może się rozejść wraz z powiększającym się brzuchem? Dobrze, że to wykryli. Będziesz pod opiek, na pewno wszystko dobrze się skończy. Taki cud to musi być dobrze. Niemniej jednak w miarę możliwości dbaj o siebie i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki !!

Hej, hej. Jak u Was dziewczyny??
24magda09 - jak leci, jak się czujesz?

U nas zdrowotne wszystko dobrze. Wojtek czasem wzorowo się zachowuje, a czasem nie. Dziś przechodzi samego siebie. Jak tylko mnie traci z oczu to płacze. Nawet jak widzi, że szykuje się do odejścia to już płacze [emoji33]
Niedługo zaczniemy chodzić x nim na basen. Mam nadzieję, że polubi :).
Nadal na dwa zęby [emoji6]

Dziewczyny,

Rodzinnej, ciepłej, serdecznej atmosfery. Radości, zdrowia, uśmiechu oraz Błogosławieństwa Zmartwychwstałego Jezusa oraz mokrego Dyngusa życzy Hess z rodziną.

Co tam słychać? Wszystko dobrze? 24magda09??

reklama
Leczę się naprotechnologicznie od roku. Już na pierwszej wizycie zostaliśmy z mężem gruntownie przebadani. Okazało się, że mam PCO, rozchwiane hormony, chorą trzustkę, endometriozę i niedrożny jajowód. W klinice In Vitro powiedzieliby mi, że jedynym wyjściem jest zapłodnienie pozaustrojowe. Na szczęście trafiliśmy do Instytutu Rodziny - tam po kolei zaradzili wszystkim moim problemom (operacyjne bądź farmakologicznie). Wyniki męża - ciężka oligozoospermia - także klasyfikowałby go tylko na In Vitro. Lekarze Napro odkryli jednak, że przyczyną tak słabego nasienia były żylaki powrózka nasiennego. Po ich operacyjnym usunięciu i dodatkowej suplementacji zarówno hormonalnej (clostilbegyt/letrozol) jak i witaminowej (l-karnityna, astaksantyna, koenzym q10, witamina E) wyniki znacznie się poprawiły. Polecam opinie innych par ze strony www.naproinfo.pl

Do góry