reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kochane moje nie pisałam tak dawno najmocniej was przepraszam za to. Miałam kłopoty z internetem i w dodatku z tel. Po prenatalnym wszystko dobrze. Według usg nie ma żadnych zastrzeżeń. Czekam jeszcze na wynik testu pappa bo od razu mi zrobili. Ogólnie złe warunki do badania jak zwykle u mnie :) na razie jestem dobrej myśli choć ciągle jakiś niepokój jest we mnie. Jutro też mam wizytę u swojego gin. Buziaczki dla was. Iga cieszę się bardzo że i twojego dzidziusia

Magda jak dobrze że się odezwałas:)
Cieszę się że u was dobrze. Oby wyniki pappy to potwierdziły i mam nadzieję że będziesz spokojniejsza chociaż trochę. Wszystkiego dobrego dla was.

Magda - no, nareszcie :). Dobre wieści niesiesz. Oby wyniki pappy to potwierdziły.

A u nas 05.01 Wojtkowi wyskoczył pierwszy ząbek, dolna jedynka. Dziś chyba zaczyna być widać drugą [emoji5].

Hess fajnie że się odezwałas;) :D:D:D
U nas też wszystko dobrze. Antoś brojuje jak codziennie a ja bym już chciała czuć ruchy.

A co u reszty dziewczyn?

reklama
Do góry