reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess , pięknie Wojtuś przybiera! A dużo schudl po porodzie? Pamiętasz, jak szybko wrócił do wagi urodzeniowej?
Położna zawsze bez zapowiedzi Cię nawiedza? ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do mnie dzwoniła dwa dni wcześniej i umówiła się na konkretną godzinę. Chyba nie chciała ryzykować że nikogo nie zastanie.

Anika11, iga - pierwsza wizyta położnej była umówiona 3 dni wcześniej i na godzinę konkretną. A teraz był nalot. Choć położna mówiła, że akurat ma kierowcę i dlatego wizyta.

Wojtek został wypisany z wagą 3050g,a urodził się 3300g. Do swojej wagi wrócił po jakiś 2,5 tyg. Przez te zatory na początku mało mi mleka leciało. Generalnie dziecko powinno ponoć przybierać miesięcznie 800-1000g.

anika11 - a jak u Was? Wrzucisz nam fotkę Poli, czy nie chcesz o prostu? :)

Hej, we czwartek byliśmy w poradni neonatologii w szpitalu, na kontroli. Wszystko jest ok. Wojtek mierzy 54 cm i waży 4 kg. Tak więc, ładnie przybiera na piersi. U lekarzy to jest istny aniołek, a w domu marudny jak nie jeden facet. Dobrze, że noce są spokojne.
Dziś skończył miesiąc :).

Hess gratulacje. Najważniejsze że w nocy jest dobrze to mozesz w miarę się wyspać. Ładnie ci przybiera na wadze. Wrzucilabys jego zdjęcie bo na pewno się zmienil:)

U mnie już wyznaczone crio na środę na godzinę 14. Zabieram swojego kropusia do domciu. Już nie mogę się doczekać:sorry2:

Zdjęcie dla cioć :)
1476004185541.jpg

Załączniki

• 1476004185541.jpg
    1476004185541.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 446
Hess gratuluję ogromnie cudu. To prawda czas szybko leci. Mój Igorek w sobotę kończy rok. Jest mega energicznym dzieckiem, brak czasu na nudę :-) dalej kp, choć je już wszystko i to bardzo chętnie. Jest ponad centyle i we wzroście i w wadze.
Ciesz się że masz noce spokojne ja jeszcze żadnej nie przespałam.
Wszystkiego dobrego dla Was

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hess gratuluję ogromnie cudu. To prawda czas szybko leci. Mój Igorek w sobotę kończy rok. Jest mega energicznym dzieckiem, brak czasu na nudę :-) dalej kp, choć je już wszystko i to bardzo chętnie. Jest ponad centyle i we wzroście i w wadze.

1476216491049.jpg

Załączniki

• 1476216491049.jpg
    1476216491049.jpg
    135,4 KB · Wyświetleń: 403
reklama

GizaS - wow, kupa czasu. Fajnie, że się odezwałaś. Nie mogę uwierzyć, że Igorek ma już rok. Świetny chłopak.
Ogólnie nie narzekam, ale Wojtek mógłby trochę i w dzień pospać ;)
Ładnie Ci się kp ciągnie, dobrze, że Mały je wszystko i chętnie.
Dużo buziaków i uścisków dla Was :)

Do góry